19 Haziran 2020 06:37

Şiddet gören kadın öleceğini düşünerek kanıyla yere not bıraktı: Beni kocam vurdu

Terk etmek istediği eşi Ragıp Canan tarafından defalarca kurşunlanan Nurtaç Canan, öleceğini düşünerek kanıyla eşinin ismini yere yazdı.

Arşiv | Fotoğraf: DHA

Paylaş

Nurtaç Canan (46) ve Ragıp Canan (46), 23 yıl önce evlendi ve Ragıp Canan eşine evlilikleri boyunca şiddet uyguladı. Nurtaç Canan yıllarca eşi tarafından sistematik şiddete maruz kaldı.

Hürriyet'ten Burcu Purtul Uçar'ın haberine göre, son olarak yaşadıkları karşısında eşinden ayrılmak için İstanbul Zeytinburnu’ndaki eve giden Nurtaç Canan, Ragıp Canan tarafından belden aşağısına defalarca silahla kurşun sıkılarak öldürülmeye çalışıldı. Ragıp Canan eşinin banka kartı ve telefonunu alarak kaçtı. Hareket edemeyen Nurtaç Canan, öleceğini düşünerek kendi kanıyla yere “Beni Ragıp vurdu” diye yazdı.

Ragıp Canan’ın kaçtıktan sonra oğlunu arayıp, “Anneni dövdüm, git bir bak” dediği öğrenildi.

Hastaneye kaldırılan Nurtaç Canan’a bacağının kesilebileceği söylendi. Ameliyat başarılı geçti ve bacakları kesilmekten kurtuldu. Ancak Canan artık yürüyemediği gibi bacaklarını kıpırdatamıyor.Eşinin olaydan sonra da mesaj atarak ve akrabalarına araya sokarak barışmaya çalıştığını söyleyen Canan “O adam yarım bıraktığı işi tamamlamak istiyor” dedi. (HABER MERKEZİ)

407545

ÖNCEKİ HABER

Sevgilisini tüfekle vurup, otomobilden atan erkeğin bahanesi tanıdık: Kıskançlık

SONRAKİ HABER

ABD Dışişleri Bakanlığı yetkilisi Taylor, Trump'ın ırkçı tutumu nedeniyle istifa etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa