09 Temmuz 2020 07:22

Gazeteci Yetkin Yıldız’ın davası ertelendi

Kapatılan aktifhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Yetkin Yıldız’ın AKP Bursa Milletvekili Efkan Ala’ya yönelik “hakaret” ve “iftira” suçlamalarıyla yargılandığı dava görüldü.

Fotoğraf: Medya ve Hukuk Çalışmaları Derneği

Paylaş

Kapatılan aktifhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Yetkin Yıldız’ın AKP Bursa Milletvekili Efkan Ala’ya yönelik “hakaret” ve “iftira” suçlamalarıyla yargılandığı davanın görülmesine Bakırköy 31. Asliye Ceza Mahkemesinde devam edildi. 

Yargıtay’ın "FETÖ/PDY" üyeliği gerekçesiyle verdiği cezanın bozulmasının ardından geçtiğimiz ay cezaevinden tahliye olan Yetkin Yıldız duruşmada hazır bulunurken, mahkeme, İstanbul 25. Ağır Ceza Mahkemesi’nden bozma ilamının örneğini istedi ve duruşmayı 8 Aralık’a erteledi.

NE OLMUŞTU?

AKP Bursa Milletvekili Efkan Ala’nın davacı olduğu dosyaya konu olan haberde, Fuat Avni adlı hesaptan Suruç patlaması ile ilgili yapılan Twitter paylaşımları bulunuyor. Aktif Haber web sitesinde yayınlanan “Fuat Avni Suruç patlaması ile ilgili Twitter’dan çarpıcı mesajlar paylaştı” başlıklı yazıya Ala’nın şikâyetiyle “hakaret” ve “iftira” suçlamalarıyla dava açılmıştı. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Avrupa Komisyonu, Almanya'nın 500 milyar avroluk fonunu onayladı

SONRAKİ HABER

Samsun'un ovaları çölleşme, dağları taş ocağı tehlikesi altında

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa