20 Temmuz 2020 05:34

Bolu'da şüpheli kadın ölümü | Kadın ve bebeği 5'inci kattan düşerek öldü

Bolu'da bir kadın ve 10 aylık çocuğunun, bir yakınlarının evinin beşinci katından düştüğü iddia edildi.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Bolu'da Songül Can (33) ile 10 aylık bebeği, ziyaret için gittikleri yakınlarının oturduğu binanın beşinci katından iddiaya göre düştü. Kadın ve bebeği hastanede hayatını kaybetti. Bebeğin 4 ay önce evlerinin 2’nci katından düşmesi nedeniyle tedavi gördüğü ve dün hastaneden taburcu olduğu öğrenilirken, kadının çocukla birlikte balkondan boşluğa atlamış veya itilmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

DHA'nın haberine göre olay, saat 22.00 sularında Borazanlar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Yaprak adlı bebek, 4 ay önce oturdukları evin 2'nin katından düştü ve tedavisinin ardından dün (pazar) taburcu oldu. Can çifti de dün bir yakınlarının evine misafirliğe gitti. Kadın ve 10 aylık çocuğu, bir süre sonra binanın beşinci katındaki balkondan iddiaya göre düştü. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil ekipleri sevk edildi.Ağır yaralanan kadın ve çocuk 112 Acil ekiplerince İzzet Baysal Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Songül Can ve Yaprak Can, hastanede yaşamlarını kaybetti.

Can ailesinin Mudurnu ilçesinde oturduğu, 4 ay önce bebeğin evlerinin 2’nci katındaki pencereden düştüğü iddia edilirken, ağır yaralanan bebeğin 4 aydır yoğun bakımda tedavi gördüğü öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Çocuğu olmadığı halde, çocuklarını "FETÖ okullarında okutmaktan" ihraç edildi

SONRAKİ HABER

Suruç Katliamı’nda oğlunu kaybeden baba: Savaşa karşı oradaydık

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa