20 Temmuz 2020 12:09

AKP'yi eleştiren MHP'li vekil Cemal Enginyurt ihraç talebiyle disipline sevk edildi

MHP, Tarım Bakanını ve AKP'yi eleştiren, MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildiğini açıkladı.

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt | Fotoğraf: DHA

Paylaş

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un "basına yansıyan açıklamaları nedeniyle" kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildiğini açıkladı. Enginyurt, Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli'nin fındık fiyatı açıklamasına tepki göstermiş ve AKP’nin MHP’yi yok saydığını dile getirmişti.

TARIM BAKANINI VE AKP'Yİ ELEŞTİRMİŞTİ

Enginyurt, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin rekolteyi beklenenden yüksek açıkladığını belirterek "Tarım Bakanı bugün fındık üreticisine ihanet etmiştir" demişti. 

Enginyurt ayrıca AKP'yi de eleştirerek şunları söylemişti:

"Tarım bakanı ne istiyorsun sen bizden? Niye davet etmiyorsun bizi? AK Partililer niye çağırmıyorsunuz bizi. Ne yaptık size? Muhalefet mi ettik? Her yerde savunuyoruz, her yerde anlatıyoruz. Cumhur İttifakından başka bir şey söylemiyoruz.

Biz her söze başladığımızda Sayın Cumhurbaşkanı diye başlıyoruz. Ama bu arkadaşlar bizi yok sayıyorlar. Her yerde yok sayıyorlar. Belediyelerde, sokakta, siyasette yok sayıyorlar. En son bugün tarım bakanı… Biz anlatamıyor muyuz projeleri. Muhalefet mi ettik size?​” (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Kısa vadeli dış borç 123.5 milyar dolar

SONRAKİ HABER

CHP’den rapor: 15 Temmuz araştırılmadı, siyasi ayak açıklanmadı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa