21 Temmuz 2020 13:04

İstanbul Tabip Odasından Valiliğe bağış sorusu: Neden bugüne kadar beklediniz?

İstanbul Tabip Odası, Dr. Yavuz Kalaycı’nın çocukları için başlatılan bağış kampanyasına dair Valiliğe “Eğitim masraflarının karşılanacağı taahhüdü için neden bugüne kadar beklediniz" diye sordu.

Fotoğraf: www.istabip.org.tr'den alınmıştır.

Paylaş

İstanbul Tabip Odası, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybeden Dr. Yavuz Kalaycı’nın çocukları için başlatılan bağış kampanyasının İstanbul Valiliği tarafından durdurulduğunu açıkladı.

Valiliğin, Dr. Kalaycı’nın eşinin "Kızlarımın eğitim masraflarının valilik tarafından karşılanacağı taahhüdü sonrası kampanyanın nihayetlendirilmesi uygun olacaktır" dediği ve bu sebeple kampanyanın durdurulduğunu açıkladığı, kampanyada toplanan paranın da ailenin hesabına yatırıldığını duyurduğu aktarıldı.

İstanbul Tabip Odası, Valiliğe şu soruları iletti:

“Çocukların eğitim masraflarının karşılanacağı taahhüdü için neden bugüne kadar beklediniz? Pandemi süresince kaybettiğimiz diğer sağlık çalışanları için de benzer taahhütte bulunacak mısınız?"

İstanbul Valiliği, Dr. Yavuz Kalaycı'nın çocuklarının eğitim, sağlık ve sosyal ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla başlatılan yardım kampanyasının kendileri tarafından sonlandırılmadığını belirtmiş ve "Kampanya ailenin talebi doğrultusunda sonlandırıldı" demişti. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Ceylanpınar davası faili meçhule terk edildi

SONRAKİ HABER

"Demokrasi Buluşması" Darıca’da: Hep birlikte, emeğin hakları için

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa