21 Temmuz 2020 13:47

Bursa’da tekstil fabrikasında yangın çıktı

Bursa'da bir tekstil fabrikasında çıkan yangın, bir saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Ölen ya da yaralanan olmadı

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Bursa’da Merkez Yıldırım ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi 2. Kervan Sokak’taki 4 katlı tekstil fabrikasının en üst katında yangın çıktı. Fabrikada bulunan kimyasal maddeler nedeniyle yangın kısa sürede büyüdü.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi. Yaklaşık bir saatlik çabayla kontrol altına alınan yangında bir itfaiyeci dumandan etkilendi.

Bursa Valiliği’nden yapılan açıklamada yangında ölü ve yaralı olmadığı bildirildi. Açıklamada şunlar ifade edildi:“İlimiz Yıldırım ilçesi Kazım Karabekir Caddesi'nde bugün saat 15.20 sıralarında, 4 kat üzerine kurulu tekstil fabrikasının 4’üncü katında yangın çıkmıştır. Yangına 13 itfaiye aracı ve 50 personel ile müdahale edilmiş olup, yangın kontrol altına alınmış, soğutma çalışmalarına başlanılmıştır. Yangının çıkış nedeni hakkında araştırma devam etmektedir. Yangında ölüm ve yaralama olayı meydana gelmemiş, maddi zarar oluşmuştur.” (Bursa/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Yozgat’ta saldırıya uğrayan Kürt işçiler, şehirden çıkarıldı

SONRAKİ HABER

2 bebeğiyle tutuklanan Eylem Oyunlu’nun tahliye talebi reddedildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa