23 Temmuz 2020 14:25

1. Konyaaltı Kitap ve Kültür Şenliği başladı

Antalya'da 30 Temmuz'a kadar çok sayıda yayınevi ve yazarın katılımıyla ve çeşitli etkinliklerle sürecek olan 1. Konyaaltı Kitap ve Kültür Şenliği başladı.

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

1. Konyaaltı Kitap ve Kültür Şenliğinde yayınevleri ve yazarlar okurlarıyla buluşuyor. Konyaaltı Cemevi önünde gerçekleşen ve 30 Temmuz'a kadar devam edecek olan festivale 50 yayınevi, 65 yazar katılacak. Festivalde her gün söyleşi, müzik dinletisi, stand up gösterisi gibi etkinlikler gerçekleştirilecek.

Fuara Eren Erdem, Ümit Uysal, Necmi Aksu, Arif Basar, İlhan Geduk, Nil Prötter, Filiz Kocabıyık, Muhammed Yavaş, Bora Asan, Hidayet Oktay, İsmet Özalp, Lütfiye Gültekin, Op. Dr. Hüseyin Çoban, Öztürk Acun, Saniye Acun, Faruk Demirel, Vefale Talibi, Fikret Eroğlu, Meliha Akay, Ulviye Kuccuk, İlyas Taştan, Taner Çakırel, Kazım Engin, Abdullah Şanal, Reşide Okudur, Nuri Erkal, Harun Yiğit, Turgay Değirmenci, Derya Yılmaz, Tolga Coşkuner, Zehra Yiğiter, Nurhan Yıldız'ın da aralarında bulunduğu pek çok yazar katılacak.

30 Temmuz'a kadar sürecek olan festivalde imza günü ve etkinlikler her gün 19.00 - 22.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Kor, Ginko, Manos, Artplus, Kırmızı Kedi, Yapı Kredi Kültür Yayınları'nın aralarında bulunduğu bir çok yayınevi her gün 18.00 - 24.00 saatleri arasında kitapseverler ile buluşacak. (Antalya/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Avukat İdil Yalçıner Şimşek: Sözleşmeden çekilmek kadınları savunmasız bırakacak

SONRAKİ HABER

Liman işçileri: Fon geldikten sonra işten atılınca eve dönmeden iş aramak zorundayız

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa