8 Ağustos 2020 17:01

Gülistan Doku'nun kaybolması olayının şüphelisi Abakarov'un polis babası açığa alındı

Dersim'de Gülistan Doku'nun kaybolması olayında şüpheli olan Zaynal Abakarov'un polis olan üvey babası Engin Yücel açığa alındı.

Gülistan Doku'nun kaybolması olayının şüphelisi Abakarov'un polis babası açığa alındı

Gülistan Doku | Fotoğraf. DHA

Dersim'de Gülistan Doku'nun kaybolması olayının şüphelisi olan Zaynal Abakarov'un polis olan üvey babası Engin Yücel açığa alındı.

Dersim' de 5 Ocak 2020 tarihinden bu yana kayıp olan Munzur Üniversitesi öğrencisi Gülistan Doku’nun kaybolmasında şüpheli olan Zaynal Abakarov’un polis olan üvey babası Engin Yücel, başka bir soruşturma kapsamında açığa alındı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, kamuoyuna yaptığı açıklamada “Zaynal Abakarov’un polis babası Engin Yücel başka bir soruşturma kapsamında açığa alındı” dedi. (HABER MERKEZİ)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

‘Tüm gruplar silah bıraksın, PKK kendini feshetsin’

‘Tüm gruplar silah bıraksın, PKK kendini feshetsin’

PKK Lideri Abdullah Öcalan’ın, bir süredir beklenen mesajı, DEM Parti İmralı heyeti aracılığıyla duyuruldu. Öcalan, “Tüm gruplar silah bırakmalı ve PKK kendini feshetmelidir” çağrısı yaptı. Açıklamada Suriye’deki Kürtlerin siyasi ve askeri durumuyla ilgili bir ifade yer almadı.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
CHP'li belediyelere silkeleme ve sabah dörtte operasyonlar yapılırken AKP'li Sincan Belediyesine Cumhurbaşkanlığı bütçesinden 30 milyonluk bağış yapıldığı iddia edildi.

Evrensel'i Takip Et