09 Ağustos 2020 12:41

Muharrem İnce, "Parti kuracağına turşu kur" diyen Yaşar Okuyan’a dava açacak

Muharrem İnce, parti kurma çalışmalarına dair, “Parti kuracağına turşu kur” diyen Eski Bakan Yaşar Okuyan’a dava açacağını açıkladı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Muharrem İnce, parti kurma çalışmalarına dair, “Parti kuracağına turşu kur” diyen Eski Bakan Yaşar Okuyan’a dava açacağını açıkladı.

CHP’den ayrılıp parti kuracağı ileri sürülen Muharrem İnce, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Yaşar Okuyan’la mahkemelik oluyor. Katıldığı bir programda Okuyan, İnce’nin parti kurma çalışmaları için “Parti kuracağına turşu kur” ifadelerini kullandı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan İnce, “Elbise değiştirir gibi parti değiştiren siyasi mevta Yaşar Okuyan’ın hakkımda söylediği yalan ve iftiralarla ilgili dava açacağım. Her partide yaşama özelliği bulunan bu Yaşar’a yalan ve iftiralarını mahkemede ispat etme hakkı veriyorum” ifadelerini kullandı.

Okuyan katıldığı programda, İnce’ye yönelik eleştirilerini ifade ederek, “Ama bir tavsiyem şu, parti kuracağına turşu kur kışın daha iyi gelir. Parti kursan ne olacak?​” dedi. (HABER MERKEZİ)

 

ÖNCEKİ HABER

Bilirkişi Yelki'deki Go Kart pistinin kamu yararına uygun olmadığına karar verdi

SONRAKİ HABER

CHP'li Müzeyyen Şevkin: Adana'da Kovid-19 hastaları Ruh Sağlığına mı yönlendiriliyor?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa