20 Ağustos 2020 09:06

Fahrettin Altun'dan Erdoğan'ın "müjde"sine dair: Spekülasyonlara kulak asmayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün yaptığı açıklamada 21 Ağustos Cuma günü bir "müjde" vereceğini söylemesinin ardından Fahrettin Altun "Spekülasyonlara kulak asmayın" dedi.

Fahrettin Altun | Fotoğraf: Onur Çoban/AA & Recep Tayyip Erdoğan | Fotoğraf: Ali Balıkçı/AA

Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Güneş Paneli Fabrikası açılışında yaptığı konuşmada cuma günü "müjde" vereceğini söylemesinin ardından Fahrettin Altun "Cumhurbaşkanımızın vereceğini söylediği müjdeye ilişkin birtakım spekülasyonların yapıldığını görüyoruz. Lütfen bu spekülasyonlara kulak asmayın" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün (19 Ağustos Çarşamba) Güneş Paneli Fabrikasının açılışına katılmış ve burada yaptığı konuşmada 21 Ağustos Cuma günü bir "müjde" vereceğini açıklamıştı.

Erdoğan, konuşmasında "Cuma günü inşallah milletimize bir müjdeyi vermekle karşı karşıya olacağımızı düşünüyorum. Cuma günü inşallah bu müjdeyi tüm ülkemize vermek suretiyle yeni bir dönemin açılacağına da inanıyorum. Açıklarsam heyecanı kaybolur. Şimdi açıklamamakta fayda var diye düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Erdoğan'ın bu sözlerinin ardından Euronews Türkçe servisi, Akdeniz'de tespit edilen bir doğalgaz kaynağı ya da Türkiye ile Rusya arasında bir aşı protokolü imzalandığı iddiasını ortaya attı. Müjde açıklaması ile ilgili Twitter’da da pek çok tahmin yürütüldü.

Tüm bu iddiaların ve tahmilerin ardından Twitter hesabından konuya dair bir şeyler yazan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Sayın Cumhurbaşkanımızın Cuma günü vereceğini söylediği müjdeye ilişkin birtakım spekülasyonların yapıldığını görüyoruz. Lütfen bu spekülasyonlara kulak asmayın. Hep birlikte, heyecan içinde sayın Cumhurbaşkanımızın yarın yapacağı konuşmayı bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Erzincan'da toprağa gömülü erkek cesedi bulundu

SONRAKİ HABER

Gazeteci Varlık Özmenek yaşamını yitirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa