21 Ağustos 2020 08:55

İstanbul’da yağmur sonrası oluşan gökkuşağı büyüledi

Meteoroloji’nin Marmara Bölgesi için yaptığı ‘Kuvvetli sağanak yağış’ uyarısının ardından İstanbul güne yağmurla başladı. Yağmurun ardından gökkuşağı büyüledi.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Sabah saatlerinden itibaren İstanbul’u etkisi altına alan yağmurun ardından, gökkuşağı çıktı. İstanbul Boğazı üzerinde beliren gökkuşağı, büyüleyici görüntüler oluşturdu. Bu görüntülerden önce ise Mecidiköy ve Okmeydanı’nda yollar göle dönerken, sürücüler zor anlar yaşadı. Yolda kalan bazı araçlar vatandaşlar ve itfaiye ekiplerinin yardımlarıyla kurtarıldı. Sürücüler su birikintisinde ilerlemekte zorlanırken, bazı araçlar yolda kaldı.  Okmeydanı kavşağında yolda kalan araçlar vatandaşlar ve itfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtarıldı. Kurtarma çalışmalarının ardından bir itfaiyeci, fırça sapıyla tıkanan mazgalları açmaya çalıştı.

Mecidiyeköy’de ise bir servis minibüsü göle dönen yolda kaldı. Aracının başında kurtarılmasını bekleyen Ahmet Erali, “Normal yolunda giden araba birden stop etti. Buraya kadar gelebildim, daha ilerisine devam etmiyor. Yağmur bir anda yağdı, bu hale geldik. Biraz daha yağsa ne olacağını Allah bilir. Tekerleklere kadar su vardı, zararım çok fazla. Yolcular vardı, başka arabaya bindirerek onları gönderdim, çekici bekliyorum” diye konuştu. (İstanbul/DHA)

Boğazda gökkuşağı görüntüsü

ÖNCEKİ HABER

Gaziosmanpaşa'da hastane tavanı çöktü: 3 yaralı

SONRAKİ HABER

Temmuz ayında bin 505 şirket kapandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa