01 Eylül 2020 08:54

MHP MYK üyesi Selami Şişman, Şirin Payzın'ı tehdit etti

MHP MYK Üyesi Şişman, Gazeteci Şirin Payzın'ı babasının vefat ilanını paylaşarak tehdit etti.

Görsel: Selami Şişman'ın, Şirin Payzın'ı tehdit ettiği tweet'in ekran alıntısı

Paylaş

MHP MYK Üyesi Selami Şişman, T24 Yazar ve Programcısı Şirin Payzın’ı babasının vefat ilanını paylaşarak tehdit etti.

MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Selami Şişman, T24 Yazar ve Programcısı Şirin Payzın’ı babası Gazeteci Nizam Payzın’ın vefat ilanını paylaşarak tehdit etti. Payzın’ın Bahçeli paylaşımına yorum yapan Şişman, “Bülbül yuvasının, kapana kısılmış, suyun öbür yakasının köksüz, lağımcıları, Türk vatanında yaptıklarınız, yapacaklarınız için anlayacağınız dilden the end, Türk’ün kökleri sizleri sardıkça kuduracaksınız, nefes alamayacaksınız” ifadesini kullandı. 

Şirin Payzın, Şişman’ın tehdit tweetini alıntılayarak, “MHP MYK üyesiymiş öyle yazıyor profilinde. Bana attığı mesaj, babamın vefat ilanını kullanmış... Bir de beni tehdit ediyor...  Şimdi bunu dava etsem bu ahlaksıza prim vermiş olacağım... Bu arada not: Korkmuyorum! İstediğin kadar tehdit et!” diyerek tepkisini gösterdi.

CHP Milletvekili Kani Beko, Şişman’ın tehditlerine tepki gösterdi:

"Ülkemizde özellikle kadınlara ve aynı zamanda gazetecilere karşı artan bu şiddet dili ve tavrı mutlak surette cezalandırılmalıdır. Bunun yanı sıra tehdit içeren sözleri arasında Selami Şişman, 'Kapana kısılmış, suyun öbür yakasının köksüz lağımcıları' diyerek bu topraklara göçüp gelmiş tüm yurttaşları da aşağılamakta, hakaret etmektedir. Bu şahsı kınıyor ve bu ırkçı söylemi şiddetle reddediyorum." (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş çocuklarıyla görüştürülmedi

SONRAKİ HABER

IŞİD Emiri Mahmut Özden 4 yılda 4. kez yakalandı, İçişleri Bakanı Soylu övündü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa