02 Eylül 2020 11:54

Emekçi Hareket Partisi üyesine ajanlık teklifi

Emekçi Hareket Partisi, Beyoğlu Kaymakamlığına çağrılan üyelerine iki kişi tarafından “ajanlık” teklif edildiğini duyurdu.

Fotoğraf: EHP

Paylaş

Emekçi Hareket Partisi (EHP) Beyoğlu Kaymakamlığına çağrılan üyelerine iki kişi tarafından “ajanlık” teklif edildiğini açıklayarak, konuyla ilgili suç duyurusunda bulunacaklarını paylaştı.

EHP, bir üyelerine “ajanlık” dayatıldığını ve tehdit edildiğini yazılı bir açıklama ile kamuoyu ile paylaştı.

Üyelerinin telefonla aranarak “Kaymakamlıktan sizin için yardım çıktı” bahanesiyle Beyoğlu Kaymakamlığına çağrıldığı belirtilen açıklamada, “Üyemiz kaymakamlığa gittiğinde iki kişi tarafından binadan çıkarılarak konuşmak üzere başka bir alana götürüldü. Kendini ‘istihbarattan’ diyerek tanıtan 2 şahıs, üyemize para karşılığı ajanlık teklifinde bulundu. Partimiz hakkında ‘Daha çok bilgiye sahip olmak’ istediğini anlatan iki şahıs, bu görüşmeyi kimseye anlatmaması için üyemizi tehdit etti. Hukukun iktidar tarafından tanınmadığı bir ülkede, bu yaşanan durum yönetenler için sıradan bir işleyiş olabilir. İki şahsın bir devrimci parti üyesine ajanlık teklif etmesi hiçbir hukuka uygun olarak anlatılamaz” denildi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Fitch’ten Türkiye bankalarına eksi not

SONRAKİ HABER

CHP üyesi, Muharrem İnce hakkında ihraç dilekçesi verdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa