13 Eylül 2020 10:45

3 hemşireyi darbedip, hastayı bıçaklayan saldırgan itiraz üzerine tutuklandı

Ayvalık'ta 3 hemşireyi darbedip, onları kurtarmaya gelen hastayı da bıçaklayan Engin Barış Kırmızıçiçek tutuklandı.

3 hemşireyi darbedip, hastayı bıçaklayan saldırgan itiraz üzerine tutuklandı

Fotoğraf: Eda Aktaş/Evrensel

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde 3 hemşireyi darbedip, onları kurtarmaya gelen hastayı da bıçaklayan Engin Barış Kırmızıçiçek, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasının ardından savcılık tarafından yapılan itiraz üzerine tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, Ayvalık ilçesine bağlı turistik Küçükköy Mahallesi'nde bulunan 5 No'lu Aile Sağlığı Merkezi'nde 10 Eylül'de meydana geldi. Annesine zatürre aşısı yaptırmak isteyen Engin Barış Kırmızıçiçek, iddiaya göre, aşı olmadığı söylenince 3 hemşireyi darbetti, hasta olarak olay yerinde bulunan akademisyen Abdullah S. de sağlıkçıları kurtarmak için araya girdi. Abdullah S., saldırgan tarafından bıçaklandı, hastanede tedaviye alındı.

Jandarma tarafından gözaltına alınarak nöbetçi mahkemeye sevk edilen Engin Barış Kırmızıçiçek, serbest bırakıldı. Savcılığın itirazı üzerine Engin Barış Kırmızıçiçek, yeniden gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Engin Barış Kırmızıçiçek, Burhaniye Cezaevine gönderildi. (Balıkesir/DHA)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Yüksek voltajlı teşvik

Yüksek voltajlı teşvik

Erdoğan-Şimşek programıyla emekçilerin bir ayı daha gıdaya gelen yüksek zamlar ve eriyen ücretlerle geçti. Özelleştirmelerle ihya edilen sermaye gruplarına ise sadece bir ayda ‘üretmedikleri elektrik’ için 1 milyar lira teşvik verildi. Sanayi patronları da çalıştırdıkları her kadın işçi için devletten artık daha fazla teşvik alacak.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
2 Mart 2025 - Sefer Selvi

Evrensel'i Takip Et