16 Eylül 2020 00:26
/
Güncelleme: 23:31

Uzaktan eğitimden de pek bir şey anladığımız yok!

Mustafa Güngör Çolakoğlu Anadolu Lisesi’nden bir genç

Okullar 21 Eylül'de açılacak ve hastalık gittikçe artıyor, herkesin ailesine hastalığı bulaştırma tehlikesi var. Örneğin benim babamın şeker hastalığı var ve eğer okullar açılırsa ilk yapacağım şey ailemden uzak durmak. Eve girdiğim zaman sadece odamda duracağım. Benim annem de korovirüse zamanında yakalandı ve gerçekten kötü bir süreci iyi bir şekilde atlattı. Fakat bu tehlike devam etmiyor demek değil. Ayrıca uzaktan eğitimden de pek bir şey anladığımız yok. Durumları olmayan insanlar var; telefonu olmayan, interneti olmayan var. Keşke bunlarda göz önünde bulundurarak bir şeyler yapılsa! Daha iyi olur ama çoğu zaman sorunlarımız önemsenmiyor.

EVRENSEL'İNMANŞETİ

‘Tüm gruplar silah bıraksın, PKK kendini feshetsin’

‘Tüm gruplar silah bıraksın, PKK kendini feshetsin’

PKK Lideri Abdullah Öcalan’ın, bir süredir beklenen mesajı, DEM Parti İmralı heyeti aracılığıyla duyuruldu. Öcalan, “Tüm gruplar silah bırakmalı ve PKK kendini feshetmelidir” çağrısı yaptı. Açıklamada Suriye’deki Kürtlerin siyasi ve askeri durumuyla ilgili bir ifade yer almadı.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
CHP'li belediyelere silkeleme ve sabah dörtte operasyonlar yapılırken AKP'li Sincan Belediyesine Cumhurbaşkanlığı bütçesinden 30 milyonluk bağış yapıldığı iddia edildi.

Evrensel'i Takip Et