04 Ekim 2020 10:30

ODTÜ öğrencileri topluluk oryantasyonunu online gerçekleştirecek

ODTÜ’de öğrenci toplulukları, toplulukların kendilerini tanıttığı, öğrencileri tanışma toplantılarına çağırdığı topluluk oryantasyonunun bu sene 10-11 Ekim’de online gerçekleştirileceğini duyurdu.

Fotoğraf: ODTÜ logosu

Paylaş

ODTÜ’de öğrenci toplulukları stand açarak tanıtım yaptığı oryantasyon toplantılarını 10-11 Ekim’de Discord üzerinden gerçekleştireceklerini duyurdu.

Hobi, bilim, bölüm toplulukları ve gençlik örgütleri olmak üzere toplam 75 öğrenci topluluğu sosyal medya hesapları üzerinden açıklama yayımladı.

Önceki senelerde ODTÜ Devrim stadyumunun yanındaki basketbol sahasında yapılan ve toplulukların kendilerini tanıttığı, öğrencileri tanışma toplantılarına çağırdığı topluluk oryantasyonunun bu dönem uzaktan eğitim dolayısıyla online olarak Discord üzerinden yapılacağı duyuruldu.

Toplulukların öğrencilerin kendi ilgi alanları doğrultusunda birlikte üretim yapabilecekleri alanlar olduğunu söyleyen ODTÜ öğrencileri çeşitli baskılara ve uzaktan eğitime rağmen üretime ve bir araya gelmeye devam edeceklerini vurguladı. (Ankara/EVRENSEL) 

ÖNCEKİ HABER

İsviçreli 67 Ulusal Parlamento üyesinden ‘HDP’lileri serbest bırakın’ çağrısı

SONRAKİ HABER

Hasta mahpus Mehmet Yamaç’ın vasisi: Hayati tehlikesi sürüyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa