05 Ekim 2020 09:07
Son Güncellenme Tarihi: 05 Ekim 2020 13:04

Adana'da birlikte yaşadığı kadını öldüren erkek tutuklandı

Adana'da boşandığı eşi Hülya Güllüce'yi tabancayla vurarak öldüren Abdullah K. adlı erkek tutuklandı.

Fotoğraf: Yusuf Koyun/AA

Paylaş

Adana'da birlikte yaşadığı Hülya Güllüce'yi tabancayla vurarak öldüren Abdullah K.tutuklandı.

Anadolu Ajansında yer alan habere göre, Adana'nın Çukurova ilçesinde birlikte yaşadığı Hülya Güllüce'yi tabancayla vurarak öldüren Abdullah K. isimli erkeğin gözaltına alınmasının ardından emniyetteki işlemleri tamamlandı. Adana Adli Tıp Biriminde sağlık kontrolünden geçirilen Adullah K, daha sonra adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusu sonrası nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan zanlı tutuklandı.

HÜLYA GÜLLÜCE TOPRAĞA VERİLDİ

Öldürülen Hülya Güllüce, Adana Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından cenazesi yakınları tarafından morgdan alınarak Kabasakal Mezarlığı'na götürüldü.

Hülya Güllüce’nin cenazesi kadınlar tarafından omuzlanarak toprağa verildi.

Hülya Güllüce’nin babası Mehmet Ali Güllüce, “Sözün bittiği yerdeyiz. Yapacak hiçbir şey yok” dedi. Güllüce ailesine başsağlığı için gelen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise, ''Bir haftada Osmaniye ve Mersin’i de dahil edersek işlenen 5 kadın cinayetinin 3’ü Adana’da oldu. Bu çok düşündürücü bir şey. Kadına şiddeti sadece eleştirerek, tedbir alarak olmaz. Toplumda kadının yeniden yerini bulması gerekiyor. Kadınlara özgür olabilecekleri, ayakta durabilecekleri ve kendilerini ifade edebilecekleri bir ortam yaratmalıyız. Kadına yönelik şiddeti kınıyoruz'' diye konuştu.

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

TMMOB ve bağlı odalar Kanal İstanbul planlarına karşı bir dava daha açtı

SONRAKİ HABER

İzmir Barosu: Hayvan hakları yasası bir an önce çıkarılsın

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa