9 Ekim 2020 12:33
/
Güncelleme: 11:43

Kovid-19'dan yaşamını yitiren doktorlar Akbaş ve Köseoğlu için saygı duruşu

İstanbul Tabip Odası, SES ve birçok sağlık meslek örgütü, Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybeden Dr. Ahmet Akbaş ve Dr. Recep Ali Köseoğlu’nu, Taksim Eğitim Araştırma Hastanesi önünde yaptıkları bir dakikalık saygı duruşuyla andı.

"Tükeniyoruz" yazılı pankartların açıldığı ve kaybedilen sağlıkçıların fotoğraflarının taşındığı eylemde konuşan Dr. Nazmi Algan, pandemiyle mücadelede çok sayıda sağlık çalışanı ve hekim arkadaşlarını kaybettiklerini belirterek  “Bize yeterli donanım, koruyucu malzeme sağlanmadı. Arkadaşlarımızı unutmayacağız” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

101 milyarlık gasp

101 milyarlık gasp

Enflasyonla mücadele adı altında uygulanan Erdoğan-Şimşek programı, enflasyonu düşürmüyor ama ücret ve maaşları acımasızca ezmeye devam ediyor. DİSK-AR’ın araştırmasına göre sadece iki aylık enflasyon nedeniyle işçilerin, memurların ve emeklilerin cebinden en az 101 milyar lira çalındı. “Enflasyonun nedeni ücret zamları” yalanının foyası da açığa çıktı.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek imzasıyla taşıt alım satımı hariç ülkedeki tüm alım satım işlemlerinde dövizle ödemenin önü açıldı.

Evrensel'i Takip Et