09 Ekim 2020 17:26

Newsletter.ist sayesinde, e-posta kutunuzu doldurmadan bültenleri takip edebilirsiniz

E-posta bültenlerini, posta kutunuzu doldurmadan takip etmek isterseniz newsletter.ist uygulamasını yükleyebilirsiniz.

newsletter.ist logosu

Paylaş

Son zamanlarda yeniden öne çıkan e-posta bültenleri, posta kutusunun kalabalıklaşması sorununu da beraberinde getirdi. Bu soruna çözüm olma iddiasıyla yola çıkan girişimlerden biri olan Newsletter.ist sayesinde e-posta adresleriniz bir nebze de olsa nefes alabilir.

Newsletter.ist, posta kutusunun dolmasının yanı sıra, kişisel verilerin toplanması ve e-posta üzerinden yapılan kimlik avı dolandırıcılığını ortadan kaldırmayı da hedefliyor.

İnsanların e-posta kutularında firma ve bloglardan gelen sayısız e-posta ile uğraşmalarını önlemeyi amaçlayan Newsletter.ist, kullanıcıların kişisel e-posta adreslerini sadece kişisel yazışmaları için kullanmasına imkan tanımayı amaçlıyor.

Uygulamanın mevcut sürümünde bültenlerde yer alan bağlantılar erişilebilir değil. Uygulamanın geliştiricileri, bu kararı güvenlik gerekçesiyle aldıklarını ifade ediyorlar. Ancak, abone olmadan önce bültenleri denemek, içerikleri hakkında bilgi sahibi olmak için Newsletter.ist’i kullanabilirsiniz.

Bülten servisleri arasında Evrensel’in de yer aldığı uygulamayı kullanmak isterseniz, Newsletter.ist adresine giderek cihazınıza uygun uygulamayı indirebilirsiniz.

Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Newsletter.ist uygulaması için herhangi bir şifre belirlemeniz de gerekmiyor. E-posta adresinizi girerek adresinize gönderilen kod ile doğrulama yapmanız yeterli. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Ekoloji mücadelesi yargılanamaz

SONRAKİ HABER

Bursa'da sağanak, dolu ve şiddetli fırtına vatandaşlara zor anlar yaşattı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa