26 Ekim 2020 06:38

Kayseri'ye 100 milyon 900 bin liralık millet bahçesi yapılıyor

Türkiye’nin en büyük millet bahçelerinden birinin Kayseri’ye yapılacağı ve Recep Tayyip Erdoğan isminin verileceğin millet bahçesinin 100 milyon 900 bin liraya mal olacağı belirtildi.

Kayseri | Fotoğraf: Валерий Дед/Panoramio (CC BY 3.0)

Paylaş

Türkiye’nin en büyük millet bahçelerinden biri Kayseri’ye yapılacak. Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi 1.2 milyon metrekarelik alana inşa edilecek.

Kayseri'de 1 milyon 260 bin metrekare alana yapılacak olan millet bahçesinin 100 milyon 900 bin liraya mal olacağı belirtildi.

Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberinde Kayseri Millet Bahçesi'nin 21 Mart 2022'de açılmasının planlandığı ifade edilirken Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın “Kayseri'ye verdiği ve bundan sonra da vereceği destekleri düşünerek projeye Sayın Cumhurbaşkanımızın ismi yakışır” dediği belirtildi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 2 Eylül'de yaptığı açıklamada tamamlanan ve uygulama aşamasında olan 46 millet bahçesinin toplam maliyetinin 1 milyar 688 milyon lira olduğunu açıklamıştı. Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi ile bu tutar 1 milyar 788 milyon TL'yi aştı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Kaymakam Fatih Safitürk’ün ağabeyi tehdit edildiğini açıkladı

SONRAKİ HABER

Seçim döneminde yoksullara ayrılan bütçe seçimsiz yıllarda düştü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa