Erzurum'un Narman ilçesinde 11 yaşında çocuğa istismar iddiası
11 yaşındaki erkek çocuğu istismar eden şahıs gözaltına alındı. Çok sayıda kişi zanlının tutulduğu Emniyet önünde toplanınca şahıs Erzurum'a götürüldü.

Fotoğraf: DHA
İLGİLİ HABERLER

5 öğrencisini istismara maruz bırakan öğretmen 52 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırıldı

Muğla'da cinsel istismara uğrayan 14 yaşındaki çocuk doğum yaptı

Avukat Feyza Çerçioğlu: İstismar vakalarında cezasızlık örnek teşkil ediyor

Çocuğu istismara maruz bırakılan anne: Yaptıklarının hesabını vermeleri lazım

Yeğenine cinsel istismarda bulunan Osman Ç.'nin iddianamesi tamamlandı
Erzurum'un Narman ilçesinde bir kişinin 11 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiası üzerine ilçedeki çok sayıda kişi emniyetin de bulunduğu Kaymakamlık önüne akın etti.
Olay, akşam saatlerinde Narman ilçesi 101 Evler Mahallesi mevkisinde bir arazide meydana geldi. İddiaya göre, mahalle sakinleri, isminin E.K. (45) olduğu öğrenilen bir kişinin 11 yaşındaki erkek çocuğunu ağaca bağlayarak, cinsel istismarda bulunmaya çalıştığını görüp, müdahale etti. Şüpheli kaçarken, vatandaşlar ağaca bağlanan çocuğu kurtardı.
Vatandaşların şikayeti üzerine yakalanan E.K. gözaltına alınarak, kaymakamlıkla aynı binada olan İlçe Emniyet Amirliğine götürüldü. Olayı duyan vatandaşlar, kaymakamlık binası önüne toplandı. Vatandaşların dağılması için uyarı yapılırken, polis ve jandarma ekipleri bölgede geniş çaplı tedbir aldı.
Şüpheli, yoğun güvenlik önlemi altında, binanın belediyeye ait kapısından çıkarıldı. Bunu gören vatandaşlar şüphelinin olduğu araca saldırmak istedi. Bu arada araç hızlıca uzaklaşınca vatandaşlar, şüphelinin sağlık kontrolü için götürüldüğü hastaneye gitmek istedi. Güvenlik güçleri vatandaşların geçişine izin vermedi. Güvenlik güçleri ile vatandaşlar arasında arbede yaşandı. Kısa süren arbede sonrası vatandaşlar dağıldı.
İlçede yaşanan gerginliğin sona ermesi için şüpheli E.K.'nın Erzurum’a gönderildiği öğrenildi. (DHA)
Evrensel'i Takip Et