30 Ekim 2020 13:38

AFAD, İzmir'de deprem toplanma alanlarını açıkladı

İzmir'de depremin ardından artçılar devam ediyor. Uzmanlar yurttaşları binalara girmemesi konusunda uyardı. AFAD, toplanma alanlarını yayımladı.

AFAD, İzmir'de deprem toplanma alanlarını açıkladı

Fotoğraf: Mehmet Emin Mengüarslan/AA

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, İzmir'de meydana gelen depremin ardından artçıların devam ettiğini ve 5,8 ve 5,9 büyüklüğünde artçılar beklendiğini belirtti. Vatandaşları uyaran uzmanlar, kıyı bölgelerinden uzaklaşmaları ve evlere girmemeleri konusunda uyardı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de, "Mutlaka binaların dışında olsun vatandaşlar özellikle Bornova ve Bayraklı'dakiler. Toplanma alanlarında buluşsunlar" dedi.

AFAD da İzmir'in tüm ilçelerindeki deprem toplanma alanlarını internet sitesinden yayımladı. Deprem toplanma alanlarının konumlarıyla ilgili aşağıdaki linkten bilgi alınabilir

İZMİR TOPLANMA ALANLARI

(HABER MERKEZİ)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Emekçiye sosyal konut yok, zengine ‘yatırım fırsatı’ var

Emekçiye sosyal konut yok, zengine ‘yatırım fırsatı’ var

Türkiye’de ev sahipliği oranının sürekli azalmasına ve konut krizinin süreklileşmesine rağmen bir sosyal konut projesi hayata geçirilmiyor; fahiş kiralar nedeniyle halkın barınma sorunu derinleşiyor. Özelleştirilen Emlak Konut ise ‘yüksek gelir grubu’ için düşük faizli, ucuz kredili ‘yatırım fırsatı’ projesi yapıyor.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
BİRTEK-SEN Genel Başkanı Mehmet Türkmen sendikacılık yaptığı için tutuklandı.

Evrensel'i Takip Et