05 Kasım 2020 05:14

Boşandığı erkek tarafından darbedilen ve tehdit edilen Sibel: Ben ölmeden sesim olun

Kayseri'de boşandığı erkek tarafından darbedilen ve ölümle tehdit edilen kadın sesini sosyal medyadan duyurmaya çalıştı.

Fotoğraf: Eylem Nazlıer/Evrensel

Paylaş

Kayseri'de boşandığı erkeğin şiddetine maruz bırakılan ve ölümle tehdit edilen Sibel Aslan sosyal medya aracılığıyla yardım istedi. Uzaklaştırma kararına rağmen Onur D.nin tacizlerinin sürdüğünü belirten Aslan, "Arkamda gözü yaşlı bir evlat bırakmak istemiyorum. Bir kadın cinayetinin haberi olmak istemiyorum. Ben ölmeden sesim olun” dedi. Onur D.'yi gözaltına alındı.

DHA'da yer alan habere göre Kayseri’de yaşayan Sibel Aslan ile Onur D., 6 yıl önce evlendi. Boşanmalarına Onur D., Sibel Aslan’ı taciz etmeyi sürdürdü. Sibel Aslan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "6 sene önce evlendim. 1 sene önce de anlaşmalı boşandım ama halen kurtulamadım. Benden şans istiyor. Defalarca verdim ama sonuç aynı. Hep ben zarar görüyorum ama artık sırf o barışmak istiyor diye barışmak istemiyorum. Bu adamdan korkuyorum. Barışma isteğini reddettiğim için hayatımda birinin olduğunu ve onunla ilişkim olduğunu düşünüp çevremdeki tüm erkek tanıdıklarıma ulaşıp onları tehdit edip, ahlaksız sorular soruyor. Kafasında kurduğu şeylerden ötürü benim onu ihanet ettiğimi ve namussuzluk yaptığımı söylüyor. Bu durum onda artık hastalık haline gelmiş durumda. Beni öldüreceğini, yok edeceğini son olarak da kendisine sıkacağını söylüyor. Defalarca uzaklaştırma almama rağmen Onur’u durdurmaya yetmiyor. Gerekli cezayı alması için benim sesim olun, paylaşın lütfen. Arkamda gözü yaşlı bir evlat bırakmak istemiyorum. Bir kadın cinayetinin haberi olmak istemiyorum. Ben ölmeden sesim olun” diye seslendi.

Sibel Aslan

GÖZALTINA ALINDI

Konu ile ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, Onur D.'yi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. (HABER MERKEZİ)

 

ÖNCEKİ HABER

Maden işçileri: Bu ayıp artık Meclis'in, ne yapıyorlarsa yapsınlar sorunu çözsünler

SONRAKİ HABER

Barış Sitesi inşaatında çalışan işçi: O sitenin ilk depremde yıkılacağını biliyorduk

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa