05 Kasım 2020 07:56
Son Güncellenme Tarihi: 05 Kasım 2020 13:43

Beşiktaş'ta elektrik kablolarındaki patlamada biri ağır iki işçi yaralandı

Beşiktaş'ta rögar kapağında yapılan çalışma sırasında elektrik kablolarında patlama meydana geldi. Patlamada yaralanan 2 işçiden birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Beşiktaş Bebek'te Cevdetpaşa Caddesi üzerinde rögar kapağı açılarak yapılan çalışma sırasında patlama meydana geldi.

Yerin altındaki elektrik kablosunun kopması sonucu meydana gelen patlamayı görenler durumu hemen polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Patlama sırasında yaralanan 2 işçiden birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Ağır şekilde yaralanan işçi, ambulansla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekipleri, patlamanın yaşandığı noktada incelemelerde bulundu. 

"ANNEME VE BABAMA KAÇIN DİYE BAĞIRDIM"

Patlamayı gören Gökhan Kahraman, "Bizim bankada işimiz vardı. Annemi babamı indirdiğim sırada birden patlamaya başladı. Etrafa alevler saçıldı. Anne ve babama arabanın içinden 'kaçın' diye bağırdım. Ama adamı gördüğümüzde alev almış bir şekilde yanıyordu. Hemen koştular adamı yangın söndürme tüpüyle söndürdüler. Adamcağız alev alev yanıyordu. Ancak yangın tüpüyle söndürebildiler." dedi. Kahraman anne ve babasının patlamadan son anda kurtulduğunu da ifade etti.

KAYMAKAMLIK İNCELEME BAŞLATTI

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, olay yerinde incelemelerde bulundu.

Beşiktaş Kaymakamlığından olaya ilişkin yapılan açıklamada, saat 11.35 sıralarında Beşiktaş ilçesi Bebek Mahallesi Cevdetpaşa Caddesi No. 45'te apartman sakinlerinin kanalizasyon sorunları yaşaması sebebiyle özel hizmet alarak tamir-tadilat yapıldığı esnada çalışanların elektrik kablolarına zarar vermelerinden dolayı 2 işçinin elektrik akımına kapılarak yaralandığı kaydedildi. İşçilerden F. Y.'nin ağır yaralı olarak Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi sevk edildiği, O. T. isimli işçinin hafif yaralı olarak ayakta tedavi edildiği aktarılan açıklamada, "Olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatılmıştır.Bebek Mahallesi sakinlerimize ve yaralılara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" ifadeleri kullanıldı. 

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Baldur Süspansiyon'da işten atılan işçiler direniş çadırı kurdu

SONRAKİ HABER

PETKİM salgın sürecinde kârını yüzde 36 artırdı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa