12 Kasım 2020 03:57

İzmir'de eski eşi Çilem Kılıç'ı öldürüp 2 kişiyi yaralayan Alper Gül intihar etti

İzmir'in Dikili ilçesinde Alper Gül isimli şahıs, eski eşi Çilem Kılıç'ı silahla öldürüp, eski kayınvalidesi ve komşusunu yaraladı. Zanlı daha sonra kendisini de öldürdü.

Fotoğraflar: DHA

Paylaş

İzmir'de eski eşini öldürdükten sonra 2 kişiyi yaralayan zanlı intihar etti. İddialara göre Alper Gül isimli şahıs, Dikili ilçesi İsmetpaşa Mahallesi 32 Sokak'ta eski eşi Çilem Kılıç'a tabancayla ateş açtı.

Daha sonra eski kayınvalidesi Selime Özduran'ın evine giden zanlı, Özduran ile o sırada evde bulunan komşuları Sibel Yarcı'ya ateş açtıktan sonra intihar etti.

Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, 23 yaşındaki Çilem Kılıç ve 32 yaşındaki Alper Gül'ün hayatını kaybettiğini belirledi.

Ağır yaralanan Selime Özduran, Necla-Mithat Öztüre Bergama Devlet Hastanesi'ne, Sibel Yarcı ise Dikili Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan, eski eşi Çilem Kılıç'ı öldürüp, annesi ve komşusunu yaralayan Alper Gül’ün, sosyal medya hesabından olay öncesi yaptığı paylaşımı dikkat çekti. Kendisini de öldüren Alper Gül’ün paylaşımında, "Sen kimle dans ettiğini bilmiyorsun. Beni de zerre kadar tanımamışsın. Böyle devam et seni şeytan. Bakalım ne olacak" ifadelerini kullandığı ve paylaşıma 'Bedeli var' isimli bir şarkı eklediği görüldü. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Malatya'da Emine P. adlı kadın uzaklaştırma kararı olan kocası tarafından öldürüldü

SONRAKİ HABER

Fatsa’da altın madeninin çalışma süresi doldu, yetkililer sessiz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa