22 Kasım 2020 17:27

Urfa ve Zonguldak'ta iş cinayeti

Urfa Viranşehir'de inşaat işçisi Fadıl Aydoğan elektrik akımına kapılarak, Zonguldak Kozlu'da ise fırın işçisi Ferhat Özdemir asansöre sıkışarak yaşamını yitirdi.

Ferhat Özdemir (solda) ve Fadıl Aydoğan (sağda) | Fotoğraflar: DHA

Paylaş

Alınmayan önlemler ve cezasızlık politikası sonucu iş cinayetlerine her gün yenileri eklenmeye devam ediyor. Son olarak Urfa'da inşaat işçisi Fadıl Aydoğan elektrik akımına kapılarak, Zonguldak'ta da fırın işçisi Ferhat Özdemir asansöre sıkışarak yaşamını yitirdi.

Demirören Haber Ajansının aktardığına göre Zonguldak'ın Kozlu ilçesi Topbaşı Mahallesi’nde bulunan ekmek fırınında gece vardiyasında çalışan Ferhat Özdemir (37), ekmek hamurunun taşındığı hamur asansörüne sıkıştı. Ağır yaralanan Özdemir, kaldırıldığı Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde yaşamını yitirdi. Özdemir'in cenazesi, Kozlu ilçesine bağlı Çardaş Köyü’nde sabah saatlerinde toprağa verildi.

Urfa'nın Viranşehir ilçesi Elbeğendi Mahallesi'ndeki bir inşaatta çalışan Fadıl Aydoğan (40) ise elektrik akımına kapıldı. İhbar üzerine gelen ambulansla Viranşehir Devlet Hastanesine götürülen Aydoğan, burada yaşamını yitirdi. Fadıl Aydoğa’nın cansız bedeni, otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. (İŞÇİ SENDİKA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Antep'te eşi tarafından darbedilip otomobilden atılan kadın yaşamını yitirdi

SONRAKİ HABER

Pandemide zirve

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa