09 Aralık 2020 18:32

İzmir’de bir erkek, kendisinden boşanan kadını kıskançlık bahanesiyle öldürdü

İzmir’de pastanede çalışan Fulya Öztürk, boşandığı eşi Hasan Ozan Baştosun tarafından iş yerinde öldürüldü. Failin bahanesi ise yine kıskançlık oldu.  

Fotoğraf: Eylem Nazlıer/Evrensel

Paylaş

İzmir’in Karabağlar ilçesindeki bir pastanede çalışan Fulya Öztürk (35), boşandığı eşi Hasan Ozan Baştosun (31) tarafından iş yerinde tabancayla vurularak öldürüldü.

Olay, saat 16.00 sıralarında İnönü Caddesi'ndeki pastanede meydana geldi. Pastanede çalışan Fulya Öztürk'ün yanına boşandığı eşi Hasan Ozan Baştosun geldi. Hasan Ozan Baştosun tabancayla, Fulya Öztürk'e ateş etti. Baştosun ise eski eşinin aracını alıp kaçtı. İş yeri çalışanları durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Gelen sağlık görevlilerince yapılan kontrolde Öztürk'ün hayatını kaybettiği belirlendi.

Savcının incelemesinin ardından Öztürk'ün cesedi, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekiplerince arama çalışması başlatılan Hasan Ozan Baştosun ise bir süre sonra polise giderek teslim oldu.

KISKANÇLIK BAHANESİ

Baştosun emniyetteki ifadesinde, eski eşi Fulya Öztürk'ü, çalıştığı pastaneden bir kişi ile mesajlaştığını görünce kıskandığı için öldürdüğünü söylediği ileri sürüldü. Baştosun'un, uyuşturucu ve kasten adam yaralama gibi suçlardan kaydı olduğu öğrenildi. (İzmir/DHA) 

ÖNCEKİ HABER

Patron araba öğrenci geçim derdinde

SONRAKİ HABER

Asgari değil insanca bir yaşam için 

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa