14 Aralık 2020 10:08
Son Güncellenme Tarihi: 14 Aralık 2020 14:53

Gmail ve Youtube gibi Google servislerine erişimde sorun yaşandı

Youtube, Gmail ve Translate gibi Google servislerine ulaşmak isteyen kullanıcılar hata mesajıyla karşılaştı. Sorun giderildi ve servisler normale döndü.

Görseller, Google servislerinin hata mesajlarından alınmıştır.

Paylaş

Youtube, Gmail ve Translate gibi Google servislerine ulaşmak isteyen kullanıcılar hata mesajıyla karşılaştı.

Sorunun Türkiye bazlı değil küresel bir sorun olduğu Down Detector haritasında da yerini aldı. 

Erişim sıkıntısı yaşanan Google servisleri arasında Google (arama motoru), YouTube, Gmail, Google Drive, Google Play, Google Home, Google Meet, YouTube Music, Google Hangouts, Google Takvim, Google Haritalar, Google Clasroom ve Google Translate de yer aldı. 

Yaşanan erişim sıkıntısının çözülmesi üzerine kullanıcılar başta Gmail ve YouTube gibi sorun yaşanan servislere erişebildi. 

GOOGLE'DAN AÇIKLAMA

Google basın dairesinden Sputnik'e yapılan açıklamada, "Bugün, dahili depolama kotasındaki sorunlar nedeniyle kimlik doğrulama sisteminde aksaklıklar meydana geldi, kullanıcıların sistemde oturum açmasını gerektiren servisler, yüksek hata katsayısı verdi. Şu anda tüm servisler yeniden çalışmaya başladı" ifadelerine yer verildi.

Açıklamada ayrıca, "Bugünkü aksaklıktan etkilenen herkesten özür diliyor ve bu durumun gelecekte bir daha yaşanmaması için çalışıyoruz" denildi. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Batman'da hamile kadın bir erkeğin saldırısına uğradı

SONRAKİ HABER

TFF: Semptomsuzlar Kovid-19 testi negatif çıkarsa 11. gün sahaya çıkabilecek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa