29 Aralık 2020 15:28

Annesi Vesile Dönmez'i pompalı tüfekle öldüren Uğur Dönmez gözaltına alındı

Antep Islahiye’de annesi Vesile Dönmez’i rehin alan ve pompalı tüfekle öldüren Uğur Dönmez gözaltına alındı.

Fotoğraf: Ekmek ve Gül

Paylaş

Antep’in İslahiye ilçesinde yaşayan Uğur Dönmez, evde tartıştığı annesini pompalı tüfekle rehin aldı. Polis ekiplerinin, ‘teslim ol’ çağrısına olumsuz yanıt vererek annesi 55 yaşındaki Vesile Dönmez'i başında ateş ederek öldüren Uğur Dönmez, eve giren özel harekat polisleri tarafından gözaltına alındı.

Şizofreni hastası olduğu ve 15 gündür ilaçlarını kullanmadığı iddia edilen Uğur Dönmez, annesi Vesile Dönmez'i pompalı tüfekle rehin aldı. Silah sesini duyanların ihbarıyla Dönmez ailesinin yaşadığı evin bulunduğu bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Teslim olması yönünde yapılan çağrılara olumsuz yanıt veren Uğur Dönmez'i ikna etmek için İlçe Emniyet Müdürü Bedrettin Sarıtaş ve Belediye Başkanı Kemal Vural da olay yerine geldi. Ancak Uğur Dönmez, rehin aldığı annesinin başına ateş etti. Özel harekat polislerinin girdiği evde Uğur Dönmez gözaltına alındı.

Sağlık ekipleri ise yaptıkları kontrolde Vesile Dönmez'in yaşamını yitirdiğini saptadı. Vesile Dönmez, savcılığın yaptığı inceleme sonrası otopsi için morga kaldırıldı.

Gözaltına alınan Uğur Dönmez'in emniyette sorgulanmasına başlandığı belirtildi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Aşıdan öte: COVID-19

SONRAKİ HABER

2020 salgın distopyasında protesto eylemleri

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa