03 Ocak 2021 18:27

"MHP Kayseri Milletvekili ve kardeşi Beşiktaş yöneticilerine saldırdı"

Beşiktaş 2. Başkanı Adnan Dalkıran, Kayserispor-Beşiktaş maçı sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve kardeşinin Beşiktaş yöneticilerine küfredip fiziksel saldırıda bulunduğunu söyledi.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy | Fotoğraf: DHA

Paylaş

Süper Lig'in 16. haftasında Kayseri'de Kadir Has Stadı'nda oynanan Kayserispor-Beşiktaş maçı sonrası Beşiktaş yöneticilerinin sözlü ve fiziksel saldırıya uğradığı kaydedildi.

Gazeteci Candaş Tolga Işık, Beşiktaş'ın 2-0 önde tamamladığı karşılaşma sonrası yaşanan olaya ilişkin Twitter hesabından paylaşım yaptı. Işık, "Az önce Beşiktaş İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran'la konuştum, 'Maçtan sonra başta hocamız olmak üzere teknik heyetimiz ardından da yönetcileriniz Kayseri Milletvekili Bakir Ersoy ve kardeşinin önce küfürlü sonra da fiziksel saldırısına maruz kaldık, suç duyusunda bulunduk' dedi" bilgisini aktardı.

Beşiktaş 2. Başkanı Adnan Dalkıran'ın adını verdiği Baki Ersoy, MHP Kayseri Milletvekili.

Öte yandan Adnan Dalgakıran, başka bir açıklamasında "Burası Patagonya değil. Çok vahim bir olay yaşadık. Son dakikalardaki gerginlikten sonra yöneticilerimizin locası, milletvekili sıfatı taşıyan bir şahıs ve kardeşi tarafından basıldı, yumruklandı. Davacı olacağız. Milletvekili ve kardeşinden şikayetçi oluyoruz. Kamera kayıtlarını istedik. Ülkenin parlementosunda bu ülkenin insanlarını temsil eden insanlar loca basıp adam dövmeye kalkarsa, bu camia bunun hesabını sorar" dedi.

BAKİ ERSOY: LOCAYA SALDIRMAM SÖZ KONUSU DEĞİL

MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy ise konuyla ilgili Demirören Haber Ajansına (DHA) yaptığı açıklamada “Locaya saldırmam söz konusu değil” dedi.

Ersoy, "Onlar, Kayserisporlu yöneticilerin bulunduğu locaya saldırdı. Ben de 'Ne yapıyorsunuz' dedim. Benim ve kardeşimin yumruk atması söz konusu değil. Ben kimseye vurmadım. Arbede yaşandı. Beşiktaşlı yönetici Adnan Dalgakıran'ın açıklamasını bilinçli yaptığını düşünüyorum. Açıklaması, 'Kimlere hizmet ediyorsunuz' sorusunu akıllara getiriyor" şeklinde konuştu. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Fahrettin Koca, SMA kampanyalarının suistimal içerdiğini savunup "Kirli" dedi

SONRAKİ HABER

Geldi gelecek derken

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa