09 Ocak 2021 10:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Boğaziçi eylemlerini yine ‘teröre’ bağladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Boğaziçi eylemleriyle ilgili konuşurken Gezi eylemlerine göndermeler yaptı, “Biz bu filmi 18 yıldır yüzlerce defa seyrettik” dedi.

Recep Tayyip Erdoğan | Fotoğraf: Emin Sansar/AA

Paylaş

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, eski AKP milletvekili aday adayı Prof. Melih Bulu'nun Boğaziçi Üniversitesine rektör olarak atanmasıyla başlayan protestolara ilişkin yeni bir açıklama yaptı.

Erdoğan açıklamasında, "Rutin bir atamayı üniversitelerimizi karıştırmak için fırsata çevirenleri takip ediyoruz. Terör örgütü iltisaklı kişilerin en ön safta yer aldığı bu tür eylemlerin demokrasiyle hak arayışıyla, fikir ve ifade özgürlüğüyle ilgilisi yoktur. Biz bu filmi 18 yıldır yüzlerce defa seyrettik" dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Diyarbakır-Ergani-Elazığ Yolu Devegeçidi Köprüsü ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni'ne Vahdettin Köşkü'nden canlı bağlantı ile katıldı.

Boğaziçi Üniversitesindeki protestolara ilişkin konuşan Erdoğan Gezi eylemlerine göndermeler yaptı, yıllardır beklenen ama bir türlü görüntüsü ortaya çıkarılamayan ‘Camide bira içtiler’ söylemini yineledi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Van Cezaevi'nde, tutuklulara Evrensel gazetesi verilmiyor

SONRAKİ HABER

TTB’den Şeyhmus Gökalp’i serbest bırakın çağrısı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa