13 Ocak 2021 17:45

Ataşehir'deki yangında elleri koli bantıyla bağlanmış bir kadın yaralı olarak bulundu

Ataşehir’de bir evde çıkan yangında bir kadın, elleri koli bandı ile bağlanmış halde bulundu. Yangını, kadının uzaklaştırma kararı olan eski erkek arkadaşı Emre Y. tarafından çıkartıldığı öne sürüldü.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

İstanbul Ataşehir'de bir apartman dairesinde çıkan yangına müdahale eden itfaiye görevlileri, elleri ve ayakları koli bandıyla bağlanmış A.Ş. adlı kadını yaralı olarak kurtardı. A.Ş'yi bağlayıp evi ateşe verdiği iddia edilen eski erkek arkadaşı Emre Y. polisler tarafından yakalandı. A.Ş'nin Emre Y. hakkında daha önce uzaklaştırma kararı aldırdığı öğrenildi.

DHA'da yer alan habere göre yangın, Saat 19.30 sıralarında Mevlana Mahallesi Hüseyin Ağırman Sokak'ta site içerisinde bulunan 15 katlı binanın 14 katında çıktı. İhbar üzerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yanan dairenin içerisine girerek elleri ve ayakları koli bandıyla bağlı olduğu halde mahsur kalan A.Ş'yi kurtardı. 

Sağlık ekiplerinin ambulansta ilk müdahalesini yaptıkları A.Ş. Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. İtfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürerek bir süre soğutma çalışması yaptı.

Polis ekipleri olaya ilişkin çok yönlü araştırma başlattı. A.Ş.'nin eski sevgilisi Emre Y. tarafından elleri-kollarının koli bandıyla bağlandıktan sonra içeride bırakılarak evinin ateşe verildiği iddia edildi. Olayın ardından kaçtığının görüldüğü ileri sürülen Emre Y. bir süre sonra polislerce yakalandı.

Öte yandan A.Ş'nin, daha önce Emre Y. hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı öğrenildi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Temsa işçisi Tuncay Gökçe kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

SONRAKİ HABER

HDP’li vekillere Kobanê ve sosyal medya fezlekesi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa