17 Ocak 2021 09:25
Son Güncellenme Tarihi: 17 Ocak 2021 17:23

Uzaklaştırma kararı korumadı, boşanmak istediği eşinin falcatalı saldırısına uğradı

İstanbul'da yaşayan Anna Butim, hakkında uzaklaştırma kararı bulunan boşanma aşamasındaki eşi Mesut Öztürkmen'in falçatalı saldırısına uğradı, yüzünden yaralandı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

İstanbul Bakırköy'de hakkında uzaklaştırma kararı bulunan boşanma aşamasındaki eşi Mesut Öztürkmen'in falçatalı saldırısına uğrayan 28 yaşındaki Anna Butim, "Çok korkuyorum. Onu uzun yıllar hapse atsınlar istiyorum" dedi.

Yaşadıklarını Demirören Haber Ajansından Elif Yavuz ve Buğra Benlioğlu'na anlatan Butim, saldırının planlı olduğunu vurgulayarak saldırgan Mesut Öztürkmen'in iki gün boyunca saldırı için AVM önünde beklediğini söyledi.

Yüzünde derin kesikler oluşan ve kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınan Butim, "Bana 'seni öldüreceğim' diye mesajlar atıyordu. Uzaklaştırma kararı vardı. Ne adresimi ne oturduğum yeri biliyordu. Kardeşim İstanbul'a ziyarete gelmişti. Onunla dışarı çıktık. Sosyal medyada fotoğraf paylaşmıştık ama sadece ışık fotoğrafıydı. O fotoğrafı görüp AVM önünde iki gün beklemiş" dedi.

Saldırgan Mesut Öztürkmen'e kardeşinin ve AVM güvenliklerinin müdahale ettiğini aktaran Butim, "Öldürmek istedi beni. Çok korkuyorum. Onu uzun yıllar hapse atsınlar istiyorum. Üç çocuğu var hiçbiri için üzülmüyor" diye konuştu.

TUTUKLANDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada saldırgan Mesut Öztürkmen'in "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.

Mesut Öztürkmen'in emniyette intihara teşebbüs ve tehdit suçundan suç kaydının bulunduğu öğrenildi.

Anna Butim'in saldırıya uğramasının ardından sosyal medyada #MesutÖztürkmenTutuklansın çağrısı Twitter'da Türkiye gündemine girmişti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

ABD'de Başkanlık Yemin Töreni için 25 bin silahlı Ulusal Muhafız görevlendirildi

SONRAKİ HABER

Direnişteki Migros depo işçisi: Yorgunluktan çocuklarımla bir kelime edemiyordum

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa