21 Ocak 2021 05:15

Esenyurt'ta 22 katlı binanın 9'uncu katında patlama: 5 yaralı

İstanbul Esenyurt'ta bir binanın 9'uncu katındaki dairede henüz bilinmeyen bir sebeple patlama meydana geldi. Patlama sonucu dairede bulunan bir kişi ile aynı kattaki 4 kişi yaralandı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

İstanbul Esenyurt Yeşilkent Mahallesi'nde saat 00.00 sıralarında bir apartmanın 9’uncu katında henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlama sonrası büyük bir gürültüye uyanan bina sakinleri durumu polis İtfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.

1'İ AĞIR 5 YARALI

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri dairede çıkan yangına müdahale etti. Yangın sonrası dairede bulunan bir kişi ağır yaralanırken aynı katta farklı dairelerde yaşayan 4 kişi de hafif şekilde yaralandı. Patlamanın meydana geldiği dairede yaşayan yaralı kişi yanık tedavisi için Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken diğer 4 yaralı da çevre hastanelere kaldırıldı.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

İtfaiye ekipleri çalışmalarını sürdürürken, olay yerine gelen ekipler herhangi bir olumsuzluğa karşı doğal gazı kesti. Polis ekipleri de patlama meydana gelen daire de ve binada detaylı olay yeri çalışması yaptı.

İlk belirlemelere göre doğal gaz kaynaklı olduğu iddia edilen patlamanın kesin nedeni için soruşturma sürüyor. (İstanbul/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Beyaz Saray'ın yeni sözcüsü Jen Psaki ilk basın toplantısını düzenledi

SONRAKİ HABER

‘Reform’ hazırlıkları bitiyor: Taslak metin Erdoğan’a sunuldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa