25 Ocak 2021 15:58

Boşanmak istediği erkeğin falçatalı saldırısına uğrayan kadın: En ağır cezayı alsın

Bakırköy'de hakkında uzaklaştırma kararı bulunan boşanma aşamasındaki Mesut Öztürkmen'in falçatalı saldırısına uğrayan Anna Butim "En ağır cezayı almasını istiyorum" dedi.

Fotoğraf: Şahin Oktay/AA

Paylaş

İstanbul Bakırköy'de hakkında uzaklaştırma kararı bulunan boşanma aşamasındaki Mesut Öztürkmen'in falçatalı saldırısına uğrayan Anna Butim, Mesut Öztürkmen'in en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyor. 

Bakırköy'deki bir alışveriş merkezinde 15 Ocak'ta, boşanma aşamasında olduğu Mesut Öztürkmen'in falçatalı saldırısına uğrayan Anna Butim, 2,5 yıl önce Türkiye'ye geldiğini ve Mesut Öztürkmen ile evlendiğini söyledi. M.Ö'nün düzenli bir işte çalışmadığını ve maddi sorunlar yaşadıklarını belirten Anna Butim, bu yüzden Ukrayna'ya gittiğini ve 4 ay önce de boşanma davası açtığını anlattı.

AA'da yer alan habere göre Anna Butim, bu süre zarfında M.Ö'nün kendisini sürekli öldürmekle tehdit ettiğini belirterek, "Bu ayın 15'inde kız kardeşim kocasıyla beraber İstanbul'a geldi. Ben de onlarla buluştum. AVM'de otururken arkadan gelip saldırdı. Yüzümü kesti. Boğazımı keserek öldürmek istedi ama tuttukları için olmadı" diye konuştu.

Olayın ardından yüzünden ameliyat geçirdiğini ve 3 gün hastanede kaldığını aktaran Anna "Yüzümün yarısını şu an hissetmiyorum. Sağ kaşım ve dudağımın sağ tarafı çalışmıyor. Yemek yiyemiyorum sadece içecek içebiliyorum. Tedavinin ne kadar süreceğini bilmiyorum ama daha ameliyata gerek var. Yüzümün eskisi gibi olmasını istiyorum" ifadelerini kullandı.

Anna Butim, korktuğunu dile getirerek, Mesut Öztürkmen'in en ağır cezayı almasını istediğini dile getirdi.

Boşanma ve yaralama olmak üzere açılan 2 dava olduğunu aktaran Butim, mahkeme sonuçlanınca Ukrayna'ya dönmeyi planladığını sözlerine ekledi.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca olaya ilişkin hazırlanan iddianamede, Mesut Öztürkmen'in "eşini tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs etme" suçundan 13 yıldan 20 yıla kadar hapisle cezalandırılması isteniyor. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Yalova'da Alevi aileler, evlerine çarpı işareti çizilerek hedef gösterildi

SONRAKİ HABER

ABD Başkanı Biden, transseksüellere yönelik orduya katılma yasağını kaldırdı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa