28 Ocak 2021 06:24

Yazar Mesut Kara’nın “Bütün Eserleri” yeni baskılarıyla Klaros Yayınları’nda

Yazarımız Mesut Kara'nın eserleri, Klaros Yayınları "Bütün Eserleri Serisi"nden yayımlanacak. “Artizler Kahvesi, “Yeşilçam Hatırası” “Sinema ve 12 Eylül” adlı kitaplar bu seride yer alıyor.

Fotoğraf: Mesut Kara

Paylaş

Geçtiğimiz yıl yazarımız Mesut Kara’nın (Mayıs 2019) “Mülksüz ve Çıplak” adlı kitabının yeni baskısını yapan, Şubat 2020’de de “Devlet, Toplum ve Sinema” adlı kitabını yayınlayan Klaros Yayınları, yazarın baskısı tükenen kitaplarının yeni baskılarını da Klaros Yayınları-Bütün Eserleri Serisi’nden yayınlıyor. Geçtiğimiz gün baskısı olmayan “Artizler Kahvesi, “Yeşilçam’da Unutulmayan Yüzler-Starlar”, “Yeşilçam Hatırası” “Sinema ve 12 Eylül” adlı kitaplar “Bütün Eserleri” serisinden yayınlandı.

Klaros yayınlarının oluşturduğu yeni “Sinema Kitaplığı Serisi”nin de editörlüğünü üstlenen yazar Mesut Kara açıklamasında şunları söyledi: “Yıllardır çalışmalarını takip ettiğim şair-yazar, yayıncı, değerli kardeşim Lokman Kurucu ilk tanıştığımız, konuştuğumuz günlerde “Senin yeni kitaplarını da, baskısı tükenen kitaplarını da basarız” demişti. Sözünde durdu ve ilk olarak Mülksüz ve Çıplak’ın yeni baskısını yaptı Klaros Yayınları’ndan. Bu yılın başlarında da Devlet. Toplum ve Sinema’yı yayınladı. Şimdi de Klaros Yayınları-Bütün Eserleri Serisi’nden ilk kitabımdan başlayarak baskısı tükenen bütün kitaplarımı yayınlıyor. İlk iki kitabımı yayınlayan Parantez Yayınları’nı yöneten Metin Celal ve sonraki kitaplarımı ve yeni baskıları yapan yayıncılarım ve yayınevlerine teşekkür borçluyum.  Çok şey borçlu olduğum Metin Celal’e, An Yayıncılık’a, Osman Akınhay ve Agora Kitaplığına, Lokman Kurucu ve Klaros Yayınları çalışanlarına-emeği geçenlere ve tabii ki bütün bu süreçlerde desteklerini, katkılarını gördüğüm, üzerimde emeği olan herkese bir kez daha çok çok teşekkürler. Sevgiyle, saygıyla.” (KÜLTÜR SERVİSİ)

 

ÖNCEKİ HABER

TÜİK: Hizmet üretici fiyat endeksi Aralık 2020'de yüzde 0,57 arttı

SONRAKİ HABER

Saadet Partili Asiltürk: Erdoğan, İstanbul Sözleşmesi'nin kaldırılacağını söyledi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa