30 Ocak 2021 10:48

Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, AKP ile ittifak iddialarına dair konuştu

Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la gerçekleştirdikleri görüşmelerin ardından dillendirilen ittifak iddilarına dair "Bizim de güttüğümüz amaçlar var" ifadesini kullandı.

Birol Aydın | Saadet TV YouTube kanalında yayımlanan 'Birol Aydın'ın CNN Türk'teki Muhteşem Konuşması | 9 Mart 2015' başlıklı videodan alınmıştır

Paylaş

Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, partisinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’la yaptığı görüşmelerin ardından dillendirilen “Saadet Partisi Cumhur İttifakına katılıyor” iddialarına yanıt verdi.

HaberTürk televizyonu yayınına telefon ile bağlanarak açıklamalarda bulunan Birol Aydın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Oğuzhan Asiltürk’ü ziyaretine ilişkin “Hem nezaket hem de siyasi yönü olan bir ziyaretti, bunu görmemek mümkün değil” dedi.

Aydın “Ayrıca şu cümleyi de söylemek isterim; raydan çıkmış bir trenin hızını artırmak sadece felaketi artırır. Bizim Saadet Partisi olarak hem 18 yıldır hem de son 3 yıldır Türkiye’ye ilişkin çekincelerimiz ortadadır. Ancak siyaset yapıyoruz, nasıl Sayın Cumhurbaşkanı bir ziyarette birtakım amaçlar güdüyorsa bizim de güttüğümüz amaçlar vardır” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Rusya ile ABD nükleer anlaşmanın süresini uzattı

SONRAKİ HABER

Pandemi döneminde evcil hayvanlar sokağa terk edildi, barınaklarda yer kalmadı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa