05 Şubat 2021 05:29

Kocaeli Karamürsel'de yapımı süren millet kıraathanesinin mobilyaları AKP'lilerden

AKP’li Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, millet kıraathanesinin mobilyalarını AKP Kocaeli İl Yönetimi’nde yer alan Uzunoğlu’nun kardeşinin şirketinden temin etti.

Fotoğraf: Kocaeli Büyükşehir Belediyesi/Google Maps

Paylaş

AKP’li Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yaptırdığı millet kıraathanesinin mobilyaları, AKP Kocaeli İl Yönetimi’nde yer alan Uzunoğlu’nun kardeşinin şirketinden temin edildi. İhalenin ardından şirket ile 157 bin TL’lik sözleşme imzalandı.

Kocaeli'de AKP yönetiminde olan Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel'de yapımı süren millet kıraathanesi için 157 bin liralık mobilya alımını AKP'li Mehmet Uzunoğlu'nun kardeşinden yaptı.

PAZARLIK YÖNTEMİYLE İHALE

Birgün'den Mustafa M. Bildircin'in haberine göre, Ereğli Millet Kıraathanesi’nin mobilya alımı için 14 Ekim 2020’de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nca gerçekleştirilen ihalede, “kamu ihalelerinde istenmeyeni eleme aracı” olarak kullanıldığı gerekçesiyle eleştirilen pazarlık yöntemine başvuruldu. İhaleye üç şirket teklif verirken en yüksek teklifin 260 bin TL olduğu bildirildi.

İhaleye en düşük teklifi CDF Ofis ve Büro Mobilyaları isimli şirketin verdiği belirtilerek şirket ile 5 Kasım 2020’de sözleşme imzalandı. Sözleşme imzalanan şirketin Merkezi Sicil Kayıt Sistemi’ne şirket yetkilisi olarak Recep Uzunoğlu’nun ismi yazıldı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Valilik gözaltına alınanlara "terörist" dedi, Soylu "Devlet burada" paylaşımı yaptı

SONRAKİ HABER

Noam Chomsky'den Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerine destek: Cesur ve onurlu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa