10 Şubat 2021 20:15
/
Güncelleme: 20:34

Yerel basından Belediye Başkanı Savcı Sayan'a sorular: Önceliğiniz Ağrı değil mi?

Yerel basın Ağrı'nın sorunları ile ilgilenmek yerine Diyarbakır'a giden Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'a "Önceliğiniz Diyarbakır'a yürümek mi, Ağrı'nın sorunları mı?" diye sordu.

Yerel basından Belediye Başkanı Savcı Sayan'a sorular: Önceliğiniz Ağrı değil mi?

Fotoğraf: DHA

Yerel basın Ağrı'nın sorunları ile ilgilenmek yerine Diyarbakır'a giden Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'a sorular yöneltti. Savcı Sayan'ın AKP 6. Olağan İl Gençlik Kolları Kongresinde yaptığı konuşmada, Diyarbakır'da nöbet tutan ailelere destek olmak için Diyarbakır'a gittiğini ve Ağrı'da 2 bin kişiyle tekrar Diyarbakır'a gideceğini söylediği hatırlatılan açıklamada "Ağrı Belediye Başkanının önceliğini Ağrı'ya vermesini isterdik" denildi.

Savcı Sayan'a yönelik "Karla mücadelede sınıfta kaldı, yollar köstebek yuvası, gazeteci ordusuyla poşete 3 ekmek koyup fotoğraf çekildi, şehir içi ulaşımda sınıfta kaldı, hastanede yeteri sağlık çalışanı yok herhangi bir çalışma yapmadı, en pahalı doğalgazı kullanan Ağrı için çıkıp tek kelime konuşmadı" eleştirilerinin yer aldığı açıklamada "İş istihdamına katkıda bulunacak ne projeler yaptınız", "EBA için internet ve tablet ihtiyacı olan öğrenciler için ne yaptınız", "Türkiye’nin en yoksul belediye başkanısınız son sıradan kurtulmak için ne yaptınız", "Tüm Ağrı'nın tarafsız ve dürüst belediye başkanı oldunuz mu", "Önceliğiniz Diyarbakır'a yürümek mi, Ağrı'nın sorunları mı?" soruları yöneltildi. (MEDYA SERVİSİ)

Evrensel'i Takip Et