19 Şubat 2021 13:25

Alper Kaya’nın ‘Herkesin Düşmanı’ romanı online kitapçılarda

Alper Kaya, 2014 yılından bu yana yazdığı Komiser Tahsin serisinin beşinci, kendisinin ise onuncu romanı olan “Herkesin Düşmanı” ile okuyucularla buluşuyor.

Herkesin Düşmanı kitap kapağı

Paylaş

Yerli polisiye ve gerilim edebiyatımızın üretken isimlerinden Alper Kaya; 2014 yılından bu yana yazdığı Komiser Tahsin serisinin beşinci, kendisinin ise onuncu romanı olan “Herkesin Düşmanı” ile okuyucularla buluşuyor.

İlk romanı “08.00” 2011 yılında yayımlanan Alper Kaya, aradan geçen on yılda ağırlığı polisiye olan yapıtlarla şekillendirdiği dokuz romanlık yazarlık serüveninde onuncu kitaba ulaştı. Yazdığı romanların yanı sıra yer aldığı on üç kolektif kitapla da yerli korku ve gerilim okurlarının karşısına çıkan Kaya’nın yeni romanı “Herkesin Düşmanı” online kitapçılarda satışa sunuldu.

HERKESİN DÜŞMANI

Etrafındaki herkesin, ölümünden çıkarı olan bir iş insanı yatağında ölü bulunur. Herkesin düşmanı öldüğünde, asıl kazanan kim olacaktır?

Katil zanlılarına giden yolun sapakları, öldürülen Amir Kaliç’in fabrikasında çalıştırdığı kaçak göçmen işçilere ve hatta kendisini mehdi sanan bir tarikat liderine kadar uzanırken İstanbul Cinayet Büronun tecrübeli polisleri Necip ve Hale bir başka soruyla daha boğuşacaktır: Komiser Tahsin nereye kayboldu?

KOMİSER TAHSİN SERİSİ

2014 yılında bilim kurgu-polisiye türlerine dahil olan “Kaçak” ile basılı formatta ilk kez okurla buluşan Komiser Tahsin karakteri, ardından e-kitap olarak “Ölüm Melodisi” ve yerel gazetelerde tefrika edilen hikayeleriyle okuyucularla buluşmaya devam etti.

2015 yılında ikinci macerası “Yüzüncü Haber”, 2016 yılında üçüncü macerası “Tanrı Misafiri” ve 2018 yılında serinin dördüncü halkası olan “Fotoğraftaki Kadın” polisiyeseverlerin karşısına çıktı.

Komiser Tahsin karakteri 2020 yılında ise, pandemi başlangıcında koronavirüsün ikliminin de temasında yer aldığı; her gün bir bölümünün ‘story’ formatında paylaşıldığı “Hiç Kimsenin Ölüleri” isimli macerayla 100 günü aşkın devam eden bir tefrikayla okuyucularıyla Türkiye’nin ilk Instagram tefrikası aracılığıyla buluştu. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Antalya’nın Kaş ilçesi kayıt dışı apart ve villa turizmine teslim oldu

SONRAKİ HABER

ODTÜ’de 68’den bugüne üniversite mücadelesi konuşuldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa