28 Şubat 2021 09:38
Son Güncellenme Tarihi: 28 Şubat 2021 17:01

Ziya Selçuk'tan yüz yüze eğitime geçişin ertelenmesine ilişkin açıklama: Özür dilerim

Bakan Ziya Selçuk, okulların açılma takviminde yaşanan 1 günlük erteleme için özür diledi. Selçuk, yüz yüze sınavlar için de "8 Mart'tan başlamak üzere illerin durumuna göre karar verilecek" dedi.

Fotoğraf: Milli Eğitim Bakanlığı/AA

Paylaş

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitime geçişin 2 Mart'a ertelenmesine ilişkin açıklama yaparak, "Okulların açılma takviminde yaşanan 1 günlük erteleme için tüm vatandaşlarımızdan özür dilerim" dedi. Selçuk ayrıca liselerde yüz yüze sınavlara 8 Mart'tan başlamak üzere illerin durumuna göre karar verileceğini duyurdu.

Bakan Ziya Selçuk, okulların açılma takviminde yaşanan 1 günlük erteleme için vatandaşlardan özür diledi. Selçuk, Twitter'daki paylaşımında, şunları kaydetti:

"Okulların açılma takviminde yaşanan 1 günlük erteleme için tüm vatandaşlarımızdan özür dilerim. Bazı illerimizde son birkaç günde tespit edilen hızlı vaka artışı yeniden değerlendirme zorunluluğunu doğurmuştur. Sağlık önceliğimiz. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederim."

LİSELERDEKİ YÜZ YÜZE SINAVLARA İLLERİN DURUMUNA GÖRE KARAR VERİLECEK

Selçuk ayrıca liselerdeki yüz yüze sınavlara dair "8 Mart'tan başlamak üzere illerin durumuna göre karar verilecek" açıklamasında bulundu.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 1 Mart'ta eğitim öğretime geçişi planlanan tüm okullarda yüz yüze eğitim ve sınavlara 2 Mart'ta, illerin salgın koşullarına göre başlanacağını açıklamıştı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Yücel Erten: İzmir Şehir Tiyatrosu hep sürüncemede kalmıştı

SONRAKİ HABER

Aydın Geri Gönderme Merkezinde kalan mülteciler: Burası bir merkez mi, hapishane mi?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa