22 Mart 2021 19:21

Osmaniye'de ayrı yaşadığı kocası tarafından bıçaklanan Serpil F. yaşamını yitirdi

Osmaniye'de 3 çocuk annesi 33 yaşındaki Serpil F, bir süredir ayrı yaşadıkları belirtilen kocası Cemil F.'nin bıçaklı saldırısı sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Cemil F. ise jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, öğle saatlerinde merkeze bağlı Yeniköy köyünde meydana geldi. 12 yıllık evli olan 3 çocuk annesi Serpil F., bir süre önce geçimsizlik nedeniyle tartıştığı eşi Cemil F.'yi terk ederek kayınpederinin evine yerleşti. Barışmak istediğini belirten Cemil F., eşi ile konuşmak için babasının evine gitti. Burada Cemil F., eline aldığı bıçakla eşi Serpil F.’yi yaraladı.

Çağrılan ambulansla kentteki özel bir hastaneye kaldırılan Serpil F., doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Cemil F. ise jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (DHA)

Evrensel'i Takip Et