23 Mart 2021 22:21

Resmi Gazete 2 saatten fazla gecikti, kabine değişikliği yer almadı

Her gün 00.00 dolaylarında yayımlanan Resmi Gazete 02.18'de yayımlandı. Cumhurbaşkanlığı Kabinesine ilişkin herhangi bir karar yer almadı.

Resmi Gazete ekran görüntüsü.

Paylaş

24 Mart 2020 tarihli Resmi Gazete'nin yayımlanması yaklaşık 2 saat gecikti. Cumhurbaşkanlığı Kabinesine ilişkin herhangi bir karar yer almadı.

Bugün (24 Mart) yapılacak AKP Kongresinde AKP'de yönetim kadrolarına girecek bakanların yerine yeni isimler atanması bekleniyor. Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Kabinesinden AKP yönetimine girecek bazı isimlerde de değişikliğe gitmesi bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabinede olası değişklikleri ve yeni AKP kadrolarını "müjde" olarak sunması gündemde.

Kongre günü Resmi Gazete'nin yayımlanması gecikince dikkatler resmigazete.gov.tr sitesine çevrildi. Çok sayıda kişi 2 saat kadar "RESMİ GAZETE'NİN YAYIMLANMASI ÇALIŞMALARI DEVAM ETMEKTEDİR" notu ile karşılaştı.

Resmi Gazete'nin çok sayıda kişi tarafaından beklenmesinde 20 Mart Cumartesi gecesi yayımlanan, İstanbul Sözleşmesinden çekilmeyi, Merkez Bankası Başkanı değişikliğini ve daha pek çok önemli karar da etkili oldu.

Çok sayıda kişinin gecenin ilerleryen saatinde Resmi Gazete'nin yayımlanmasını beklemesi sosyal medyada da gündemdeydi.

Resmi Gazete'nin bugünkü nüshasına buradan erişebilirsiniz.

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencisinden İstanbul Sözleşmesi için mektup

SONRAKİ HABER

İsrail savaş uçakları Gazze Şeridi'ne saldırı düzenledi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa