26 Mart 2021 13:50

Uyuşturucu kullandığı görüntüleri yayılan AKP’li Kürşat Ayvatoğlu gözaltına alındı

Lüks bir aracın içerisinde uyuşturucu alırken kaydedilen görüntüleri ortaya çıkan AKP'li Kürşat Ayvatoğlu tepkiler üzerine gözaltına alındı.

Kürşat Ayvatoğlu (sağda yuvarlak içinde olan) Hamza Dağ ile birlikte devir teslim töreninde iken | Fotoğraf: DHA

Paylaş

Lüks bir aracın içerisinde uyuşturucu kullanırken kaydedilen görüntüleri sosyal medyada yayılan AKP’li Kürşat Ayvatoğlu gözaltına alındı.

Kürşat Ayvatoğlu'nun AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın danışmanı olduğu iddia edilirken Dağ’ın danışmanı Muhammed Doğan, Ayvatoğlu'nun danışman olmadığını söyledi. Ancak Ayvatoğlu'nun daha bir gün önce Hamza Dağ ile çekilmiş fotoğrafları olduğu ortaya çıktı. Ayvatoğlu, gelişmeler üzerine gözaltına alındı.

Muhammed Doğan, “Hamza Dağ’ın meclis kadrosuna bağlı 3 danışmanı bulunmaktadır. Birinci danışman Muhammet Doğan, ikinci danışman Abdürrahim Atasever, üçüncü danışman Murat Kaygusuz. Genel Merkez Özel Kalemi ise Kadir Aytunkaynak’tır. Bunların haricinde danışmanı yoktur” ifadelerini kullandı.

İDDİALAR REDDEDİLDİ ANCAK DÜN ÇEKİLEN FOTOĞRAFLAR ORTAYA ÇIKTI

Hakkındaki iddiaların reddedilmesine rağmen Ayvatoğlu'nun, dün AKP genel merkezinde düzenlenen devir teslim töreninde Hamza Dağ'ın yanında yer aldığı görüldü.

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen fotoğraflarda Kürşat Ayvatoğlu’nun da törende Hamza Dağ’ın yayında olduğu görülüyor.

GÖZALTINA ALINDI

Ankara Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada "Bazı sosyla medya hesaplarında bir şahsın araç içinde uyuşturucu-uyarıcı madde kullanırken çekilmiş görüntülerinin tespit edilmesi üzerine; olayı gerçekleştirdiği tespit edilen H.K.A. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, hakkında adli tahkikat başlatılmıştır" denildi.

HAMZA DAĞ: İŞ AKDİ FESHEDİLDİ

Hamza Dağ, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Sosyal medyada görüntüleri yayınlanan Kürşat Ayvatoğlu danışmanım veya özel kalem müdürüm değildir" dedi ve iş akdinin feshedildiğini söyledi.

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Şenyaşar ailesi: Dosya savcısıyla görüşme olumlu sonuç vermedi

SONRAKİ HABER

Ferit Şenyaşar: Ortada bir insanlık suçu var, yapanlara ceza istiyoruz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa