4 Nisan 2021 19:36
/
Güncelleme: 21:42

İşsiz kalan kafe çalışanı Ramazan Ünal yaşamına son verdi

Diyarbakır’da yaşayan 33 yaşındaki Ramazan Ünal, ekonomik nedenlerden dolayı yaşamına son verdi.

İşsiz kalan kafe çalışanı Ramazan Ünal yaşamına son verdi

Fotoğraf: Kafe-Bar Çalışanları Dayanışması twitter hesabı 

Diyarbakır Sur ilçesi İskenderpaşa Mahallesi’nde ikamet eden 33 yaşındaki Ramazan Ünal, işsizlik nedeniyle girdiği ekonomik bunalım sonucu intihar ederek yaşamına son verdi. Olay dün akşam saatlerinde yaşandı.

Mezopotamya Ajansı'nın haberine göre, İstanbul'da bir kafede çalışan Ünal’ın, pandemi dolayısıyla işsiz kalıp yakın zaman önce annesinin yanına döndüğü öğrenildi. Ailenin komşuları, Ünal’ın işsizlik sonucu yaşadığı ekonomik sorunlar nedeniyle intihar ettiğini belirtti.

Ünal'ın intiharını duyuran Kafe-Bar Çalışanları Dayanışması, "33 yaşındaki kafe çalışanı dostumuz Ramazan Ünal, geçinemediği için intihar etti! Pandemide işçiler, işsizler ve aileleri için önlem alınmadı. Patronların huzur maaşları ile susturduğu yöneticiler, huzurumuzu kaçırıyor, arkadaşlarımızın canına mal oluyor" açıklaması yaptı.

(HABER MERKEZİ)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Yasak çuvala sığmıyor

Yasak çuvala sığmıyor

KAMUAR’ın hesaplamalarına göre son bir yılda meyve fiyatları yüzde 154.5, sebze fiyatları yüzde 116.5, gıda fiyatları ortalama yüzde 70 arttı. Hane halkının bir yıl sonrası için enflasyon beklentisi yüzde 59’u, işçilerinki ise yüzde 62’yi aştı. Emekçiler için bıçak kemikte! Yasak, tutuklama, işten atma tehdidi işçilerin harekete geçmesini durduramıyor.

Has Çuval 37 ülkeye ihracat yapıyor.

İstanbul Sanayi Odası nın ikinci en büyük 500 listesinde.

Has Çuval'ın iki fabrikasında 600 işçi fiili greve katıldı

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
Erdoğan: Dünya bir imtihan yeridir, ekonomik zorluklar gelip geçer.

Evrensel'i Takip Et