09 Nisan 2021 10:54
Son Güncellenme Tarihi: 09 Nisan 2021 18:10

10 gündür kayıp olan Berrin Dalyanoğlu Keskin’in cansız bedeni bir kuyuda bulundu

Mersin Silifke'de 10 gündür kendisinden haber alınamayan Berrin Dalyanoğlu Keskin’in cansız bedeni bir kuyuda bulundu. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Berrin Dalyanoğlu Keskin | Kaynak: DHA

Paylaş

Mersin’in Silifke ilçesinde 10 gündür kendisinden haber alınamayan 56 yaşındaki Berrin Dalyanoğlu Keskin'in cansız bedeni bir kuyuda bulundu. Öldürülmüş olduğu tahmin edilen kadının bedeninin taşlarla kapatılmaya çalışıldığı farkedildi. Dalyanoğlu Keskin'in komşuları E.İ. ve eşi A.İ. ile A.E'nin evlerinin önünde ip buldu. İpin, Dalyanoğlu Keskin'in ellerinin bağlı olduğu iple benzerlik göstermesi üzerine 3 zanlı gözaltına alındı.

DHA'da yer alan bilgilere göre 30 Mart günü yayla evi kiralamak için Mara Mahallesi’ne giden Dalyanoğlu Keskin'den haber alamayan ailesi, 2 Nisan’da jandarmaya giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Dalyanoğlu Keskin'i bulmak için çalışma başlatan jandarma ekipleri, yayla evine yakın bir su kuyusunun ağzındaki taşların yerinden söküldüğünü belirledi. Kuyuda yapılan kontrolde, Dalyanoğlu Keskin'in cansız bedeni bulundu. Cenazenin üzerinin ise taşlarla kapatılmaya çalışıldığı tespit edildi.

Kuyudan çıkarılan Dalyanoğlu Keskin’in cenazesi, incelemenin ardından ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Jandarma, olayla ilgili çalışma başlattı. Ekipler, Dalyanoğlu Keskin'in en son görüştüğü komşuları E.İ. ve eşi A.İ. ile A.E'nin evlerinin önünde ip buldu. İpin, Dalyanoğlu Keskin'in ellerinin bağlı olduğu iple benzerlik göstermesi üzerine 3 zanlı gözaltına alındı.

E.İ.'nin sorgusunda, eşi A.İ'den kıskandığı Dalyanoğlu Keskin'in kafasına taşla vurarak cinayeti işlediğini ve ardından cansız bedeni kuyuya attığını itiraf ettiği öne sürüldü.

Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri sürüyor. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Mülteci bir çocuk ABD-Meksika sınırında ölüme terk edildi

SONRAKİ HABER

Didim’de Manastır koyu için verilen karara tepki

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa