17 Nisan 2021 14:32

Mısra Öz yoğun bakıma kaldırıldı

Çorlu tren katliamında eşi Hakan Sel ile oğlu Oğuz Arda Sel'i kaybeden ve adalet arayışını sürdüren Mısra Öz, Kovid-19 sebebiyle yoğun bakıma kaldırıldı.

Mısra Öz | Fotoğraf: Evrensel 

Paylaş

Çorlu'da 8 Temmuz 2018'de 25 kişinin yaşamını yitirdiği tren faciasında eşi ve oğlunu kaybeden Mısra Öz, Kovid-19 sebebiyle yoğun bakıma kaldırıldı.

Öz, 12 Nisan'da yaptığı açıklamada solunum güçlüğü nedeniyle hastaneye yatırıldığını açıklamıştı. Oksijen desteği olmadan nefes alamadığını belirten Mısra Öz bugün (17 Nisan) yoğun bakım ünitesine kaldırıldı.

Baba Mehmet Öz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Kızım Mısra Öz, Kovid-19’dan dolayı an itibarı ile yoğun bakımda” dedi.

1016 gündür adalet mücadelsi veren ve katliamı her gün hatırlatan Mısra Öz, sosyal medya paylaşımları bahanesiyle yargılanmış ve Çorlu tren kazası davasına bakan mahkeme heyetine “hakaret ettiği” suçlamasıyla para cezası almıştı. 

"ADALET ÇAĞRISI DEVAM ETTİRİLSİN"

Gazete Duvar'dan Serkan Alan'a konuşan Mehmet Öz, kızıyla ilgili sosyal medyada paylaşılan mesajları okuyup ağladığını belirterek “İnsanlar adalet çağrısını devam ettirsinler. Çünkü kızım oğluyla yatıyor, oğluyla kalkıyor. Bu onun için bir yaşam mücadelesi. Bu sürdürülürse eminim ki Mısra uyandığında çok daha güçlü olacaktır” dedi.

SOSYAL MEDYADA ÖZ'ÜN MÜCADELESİNE DESTEK

Mısra Öz'ün Kovid-19'a yakalanarak yoğun bakıma alınmasının ardından sosyal medyada Öz'ün adalet mücadelesine destek veren binlerce paylaşım yapıldı.

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Kuşatma altında sanat

SONRAKİ HABER

Prens Philip'in cenazesi için kraliyet töreni düzenlendi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa