29 Nisan 2021 14:01
Son Güncellenme Tarihi: 30 Nisan 2021 17:11

Kısıtlamaya dair muafiyet belgesi hâlâ alınamıyor

17 Mayıs'a kadar devam edecek "tam kapanma" kararı sonrası e-Devlet'ten alınabileceği belirtilen muafiyet belgesinin, sistemdeki hata nedeniyle alınamadığı belirtildi.

e-Devlet'ten alınan ekran alıntısı

Paylaş

İçişleri Bakanlığı kapanma sırasında muafiyet belgelerinin kişisel başvuruyla e-Devlet'ten alınacağını duyurmasına rağmen sistem hata vermeye devam ediyor.

İçişleri Bakanlığının e-Başvuru sistemi üzerinden "görev belgesi" başvurusu yapılabileceğini açıklamasının ardından e-Devlet'te yaşanan yoğunluk sistemin kilitlenmesine sebep oldu. Muafiyet belgesi almak için e-Devlet'e girenler "Çalışma Muafiyet İzin Belgesi Verilmesi Hizmeti Kısa Bir Süre İçerisinde Hizmete Açılacaktır" bildirimi ile karşılaştı. e-Devlet'in "muafiyet belgesi başvuru sayfası" yoğunluk sonucu kilitlendi. Muafiyet belgesinin, sistemdeki hata nedeniyle alınamadığı belirtildi.

Sağlık gerekçesiyle izin almaya çalışanlar sisteme girdiklerinde farklı hata mesajlarıyla karşılaştıklarını ifade ediyor.

Dün de sistemde çalışma izni muafiyetiyle ilgili sorunlar çıkınca, karardan 3 Mayıs'a kadar vazgeçildiği duyurulmuştu. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Kobanê davası 18 Mayıs’a ertelendi

SONRAKİ HABER

Çin'de bazı kentlerde Hindistan varyantı Kovid-19 virüsüne rastlandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa