08 Mayıs 2021 11:37

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sözcü ve Karar gazetelerini hedef aldı

Sözcü ve Karar gazetelerini hedef alan İçişleri Bakanı Soylu, "Yalan söylemeyi iftira atmayı demokrasi olarak tarif eden, tüm kavramları iğdiş eden hastalıklı zihniyet..." ifadelerini kullandı. 

Fotoğraf: DHA

Paylaş

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sözcü ve Karar gazetelerini hedef aldı. Soylu, iki gazetenin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik haberleri hakkında, "Yalan söylemeyi iftira atmayı demokrasi olarak tarif eden, tüm kavramları iğdiş eden hastalıklı zihniyet..." ifadelerini kullandı. 

Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Sözcü gazetesi dün Karar gazetesi bugün. Yalan söylemeyi iftira atmayı demokrasi olarak tarif eden, tüm kavramları iğdiş eden hastalıklı zihniyet... Aynı yalanı yazmak ve yaymakta bir sakınca görmüyorlar... Mübarek gün, Allah’a havale ediyorum..." dedi.

Sözcü manşeti bugünkü 1. sayfasında manşeti "Gak diyorsun suç, Guk diyorsun suç" olmuştu. 

BİRGÜN VE CUMHURİYET'İ DE HEDEF GÖSTERMİŞTİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu daha önce de Birgün'ü ve Cumhuriyet'i de hedef almıştı.

Soylu, görevden alınan eski Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan hakkındaki bir haber nedeniyle BirGün'ü  "PKK’lı Birgün Gazetesi, 
Hem yalan söylüyorsun, hem iftira atıyorsun... Bakanlığın tahsis ettiği konutun, sanki Sn. Ruhsar Pekcan’ın konutu gibi yansıtılması, "Linç kampanyasında ben de olayım." perişanlığıdır!" ifadeleriyle hedef almıştı.

Soylu, İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ile aralarında gerginlik olduğuna dair iddiayı içeren yazı nedeniyle Cumhuriyet gazetesine yönelik de “Cumhuriyet gazetesinin işyeri hekimi vardır muhakkak. Bu habercilik hastalıklı. Çünkü bu çocuklar hasta. Tedaviye ihtiyaç var. Gecikmeyin" ifadelerini kullanmıştı. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Cumartesi Anneleri, Halil ve Kasım Alpsoy'un faillerinin yargılanmasını istedi

SONRAKİ HABER

Haftada bir gün izin verilince pazar yerleri doldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa