12 Mayıs 2021 08:26

İstanbul'da İsrail'in saldırıları protesto edildi

İstanbul'da çok sayıda kişi, İsrail'in, Mescid-i Aksa ve Doğu Kudüs'te Filistinlilere yönelik saldırılarını Beşiktaş'taki İsrail Başkonsolosluğu önünde protesto etti.

Beşiktaş'taki İsrail Başkonsolosluğu önünde toplanan kalabalık | Fotoğraf: DHA

Paylaş

Kısıtlamara rağmen insanlar İsrail'in Gazze'ye saldırılarını protesto etmek için sokaklara çıktı. İstanbul’da çok sayıda kişi İsrail Başkonsolosluğu önünde toplandı.

DHA'da yer alan habere göre İstanbul’da binlerce kişi, Türkiye ve Filistin bayraklarıyla Beşiktaş'taki İsrail Başkonsolosluğu önünde toplandı. Bayrak ve pankartlarla konsolosluk önüne giden yurttaşlar, sloganlar atarak İsrail'e tepki gösterdi. Sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen toplanan kalabalığa polis ekipleri müdahale etmedi.

Fatih Vatan Caddesi'nde bir araya gelenler, Filistinlilere yönelik saldırı gerçekleştiren İsrail'i protesto amacıyla araçlarıyla konvoy yaptı. Araçlarına Türkiye ve Filistin bayrakları asanlar, yol boyunca korna çalarak İsrail aleyhine sloganlar attı.

Ankara Tabip Odası, taraftar gruplarının kutlamalarına ve İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına karşı düzenlenen kalabalık protestolara izin verilmesine tepki göstermişti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

TMMOB Maden Mühendisleri Odası: "İşkencedere koruma altına alınsın"

SONRAKİ HABER

Süleyman Soylu'ya kokain sevkiyatı soruları

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa